ΣΠΑΡΤΗ. Ο τέως δήμαρχος Σπάρτης και δημοτικός σύμβουλος Πέτρος Δούκας έκανε γνωστή την προοπτική συνάντησης κλιμακίου του δήμου με την εταιρεία GULFAIR AVIATION, την Πέμπτη 14 Μαρτίου στα γραφεία της Εταιρείας στον Άλιμο.

Όπως σημειώνει ο Πέτρος Δούκας το ραντεβού είναι στην διακριτική ευχέρεια της Δημοτικής Αρχής Σπάρτης, η οποία και θα σταθμίσει τα δεδομένα. Υπάρχει και η δυνατότητα να επισκεφθούν τη Σπάρτη οι εκπρόσωποι της Εταιρείας ( για 4η φορά)

Η GULFAIR AVIATION, κατά τον Πέτρο Δούκα, έχει πάρει άδειες για εμπορική χρήση και επισκευές drones για τις ταχυμεταφορές εμπορευμάτων, μοσχευμάτων, αίματος, τροφίμων, για αεροψεκασμούς, καθαρισμούς και ψεκασμούς καλωδίων, κατοπτεύσεις, αντιμετώπισης πυρκαγιών και επειγόντων καταστάσεων, κ.α.

Η προοπτική επαναλειτουργίας του αεροδρομίου της Σπάρτης είναι πλέον θέμα που θα χειριστεί η νέα δημοτική αρχή που θα έχει και την απόλυτη ευθύνη για τους όρους στην, μεταξύ των δύο μερών, σύμβαση και γενικότερα στη χάραξη στρατηγικής αναβάθμισης του αεροδρομίου ή όχι.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις