Εκδήλωση για τους επαγγελματίες εστίασης - Νικολάου και Καββαθάς στη Σπάρτη

Πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Λακωνίας - «Ο πρωτογενής τομέας στη γαστρονομία και η συμβολή τους στην οικονομική και τουριστική ανάπτυξη της Λακωνίας»
ΣΠΑΡΤΗ. Το Επιμελητήριο Λακωνίας προσκαλεί στην εκδήλωση γαστρονομίας με θέμα «Ο πρωτογενής τομέας στη γαστρονομία και η συμβολή τους στην οικονομική και τουριστική ανάπτυξη της Λακωνίας» που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 26 Μαρτίου 2025 και ώρα 11:00 στο Ξενοδοχείο Μystras Grand Palace Resort and Spa, στον Μυστρά. H εκδήλωση αφορά σε επιχειρηματίες και επαγγελματίες στον κλάδο της Εστίασης, της Πρωτογενούς Παραγωγής και του Τουρισμού.
Πρόγραμμα εκδήλωσης
11:00 Συζήτηση. Συμμετέχουν:
- Γεώργιος Καββαθάς, Πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών & Συναφών Επαγγελμάτων (ΠΟΕΣΕ)
- Ντίνα Νικολάου, Chef μαγειρικής, συγγραφέας βιβλίων γαστρονομίας, γαστρονομική σύμβουλος
- Γεώργιος Γκουβάτσος, Πρόεδρος Συλλόγου Ιδιοκτητών Επιχειρήσεων Μαζικής Εστίασης Λακωνίας
- Βασίλειος Αθανασιάδης, Πρόεδρος Συλλόγου Καφέ-Εστιατόρων Αρκαδίας
- Νίκος Μαλαπέτσας Πρόεδρος Συλλόγου Καταστημάτων Εστίασης & Αναψυχής Καλαμάτας
12:00-14:00 Εκδήλωση Γευσιγνωσίας.
Η chef κα Ντίνα Νικολάου μαζί με chef του Μystras Grand Palace θα προσφέρουν στους συμμετέχοντες κεράσματα που θα δημιουργήσουν ζωντανά και με αγνά λακωνικά προϊόντα.
Λακωνικές επιχειρήσεις που στηρίζουν:
- ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΕΤΡΙΝΑΣ
- ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΑΚΗΣ & ΣΙΑ ΕΕ - ORIGANES
- PHILOCALY ΜΕΛΙ ΤΣΑΚΩΝΑ
- AMΠΕΛΩΝΕΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ
- SOTIRALE FAMILY
- ΛΑΒΙΟΓΑΛ - ΚΥΡΙΑΖΑΚΟΣ ΑΒΕΕ
- ΠΟΥΛΑΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ - ΛΑΚΩΝΙΚΟΝ ΕΣΤΙ
- Γ. ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ & ΣΙΑ - ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ ΕΕ
- ΑΝΔΡΟΜΙΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ