ΣΠΑΡΤΗ. Το Επιμελητήριο Λακωνίας προσκαλεί στην εκδήλωση γαστρονομίας με θέμα «Ο πρωτογενής τομέας στη γαστρονομία και η συμβολή τους στην οικονομική και τουριστική ανάπτυξη της Λακωνίας» που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 26 Μαρτίου 2025 και ώρα 11:00 στο Ξενοδοχείο Μystras Grand Palace Resort and Spa, στον Μυστρά. H εκδήλωση αφορά σε επιχειρηματίες και επαγγελματίες στον κλάδο της Εστίασης, της Πρωτογενούς Παραγωγής και του Τουρισμού.

Πρόγραμμα εκδήλωσης

11:00 Συζήτηση. Συμμετέχουν:

  • Γεώργιος Καββαθάς, Πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών & Συναφών Επαγγελμάτων (ΠΟΕΣΕ)
  • Ντίνα Νικολάου, Chef μαγειρικής, συγγραφέας βιβλίων γαστρονομίας, γαστρονομική σύμβουλος
  • Γεώργιος Γκουβάτσος, Πρόεδρος Συλλόγου Ιδιοκτητών Επιχειρήσεων Μαζικής Εστίασης Λακωνίας
  • Βασίλειος Αθανασιάδης, Πρόεδρος Συλλόγου Καφέ-Εστιατόρων Αρκαδίας
  • Νίκος Μαλαπέτσας Πρόεδρος Συλλόγου Καταστημάτων Εστίασης & Αναψυχής Καλαμάτας

12:00-14:00 Εκδήλωση Γευσιγνωσίας.

Η chef κα Ντίνα Νικολάου μαζί με chef του Μystras Grand Palace θα προσφέρουν στους συμμετέχοντες κεράσματα που θα δημιουργήσουν ζωντανά και με αγνά λακωνικά προϊόντα.

Λακωνικές επιχειρήσεις που στηρίζουν:

  • ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΕΤΡΙΝΑΣ
  • ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΑΚΗΣ & ΣΙΑ ΕΕ - ORIGANES
  • PHILOCALY ΜΕΛΙ ΤΣΑΚΩΝΑ
  • AMΠΕΛΩΝΕΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ
  • SOTIRALE FAMILY
  • ΛΑΒΙΟΓΑΛ - ΚΥΡΙΑΖΑΚΟΣ ΑΒΕΕ
  • ΠΟΥΛΑΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ - ΛΑΚΩΝΙΚΟΝ ΕΣΤΙ
  • Γ. ΤΣΙΜΠΙΔΗΣ & ΣΙΑ - ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ ΕΕ
  • ΑΝΔΡΟΜΙΔΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ
Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις