Το τελευταίο φιλί της 3ης σεζόν του Μπρίτζερτον έχει ξεθωριάσει και το τελευταίο ειδύλλιο έχει στείλει την αριστοκρατία να χορεύει γύρω από την αίθουσα χορού. Η ιστορία αγάπης του Colin (Luke Newton) και της Penelope Bridgerton (Nicola Coughlan) έχει ξετυλιχθεί. Αλλά, μην ανησυχείτε, το επόμενο ειδύλλιο του Μπρίτζερβερς έχει ήδη δρομολογηθεί. Η 4η σεζόν του Μπρίτζερτον είναι καθ' οδόν.

Η Coughlan ξέρει ήδη τι θέλει να δει στην 4η σεζόν. «Ο Luke και εγώ το λέμε συνέχεια: θέλω ο Colin και η Penelope να είναι απλά χαρούμενοι με τον δικό τους μοναδικό τρόπο». «Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη που είναι απλά δυο σπασίκλες, που κάθονται στην άκρη της αίθουσας χορού και παρακολουθούν όλα όσα συμβαίνουν μέσα σε αυτή».

Λοιπόν, ποιες εκπλήξεις θα μπορούσαν να εντοπίσουν; Και τι να περιμένετε από την 4η σεζόν του Μπρίτζερτον; Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε.

Έρχεται η 4η σεζόν του Μπρίτζερτον;

Ναι, η ανανέωση της 4ης σεζόν του Bridgerton ανακοινώθηκε το 2021, μαζί με την επιβεβαίωση της 3ης σεζόν. Η είδηση ​​ήρθε κατά τη διάρκεια της παραγωγής της 2ης σεζόν του Μπρίτζερτον, η οποία περιγράφει λεπτομερώς το ταξίδι των άσπονδων εχθρών προς τον έρωτα, Άντονι Μπρίτζερτον (Τζόναθαν Μπέιλι) και της πλέον συζύγου του Κέιτ Μπρίτζερτον (Σάιμον Άσλεϊ).

Εκείνη την εποχή, η εκτελεστική παραγωγός Shonda Rhimes δημοσίευσε μια δήλωση, τονίζοντας τον ενθουσιασμό της για τη συνέχιση του σύμπαντος του Bridgerton. «Από την πρώτη φορά που διάβασα τη λαχταριστή σειρά Μπρίτζερτον της Τζούλια Κουίν, ήξερα ότι αυτές ήταν οι ιστορίες που θα γοήτευαν το κοινό», είπε. «Αλλά η εξέλιξη αυτής της προσαρμογής δεν θα ήταν επιτυχημένη χωρίς τις πολλές σημαντικές συνεισφορές ολόκληρης της ομάδας της Shondaland. Αυτό το pickup των δύο σεζόν είναι μια ισχυρή ψήφος εμπιστοσύνης στη δουλειά μας.»

Τι συμβαίνει με τους χαρακτήρες πριν από την 4η σεζόν του Μπρίτζερτον;

Ούτε η Πενέλοπη δεν θα ρίσκαρε να αποκαλύψει όλα τα μυστικά της 4ης σεζόν του Μπρίτζερτον. Αλλά ξέρουμε ήδη πού αφήσαμε την αριστοκρατία του Μπρίτζερτον στο τέλος της 3ης σεζόν. Και έτσι, καθώς περιμένουμε να δούμε πού θα τους οδηγήσουν τα ταξίδια της αγάπης, των σκανδάλων και των εκπλήξεών τους, ας κάνουμε μια ανακεφαλαίωση, με λίγη βοήθεια από την παρουσιάστρια Jess Brownell και το υπόλοιπο καστ.

Το άρθρο αυτό περιέχει λεπτομέρειες σημαντικές για τους χαρακτήρες και την πλοκή της σειράς.

Βάιολετ Μπρίτζερτον (Ρουθ Γκέμελ)

Μετά από χρόνια ως χήρα, η πιο ρομαντική μαμά της σειράς, ίσως και να είναι έτοιμη να αφήσει κάποιον να «φροντίσει τον κήπο της». Η προξενήτρα βισκοντέσα έχει απόλυτη χημεία με τον Λόρδο Μάρκους Άντερσον (Ντάνιελ Φράνσις), αδερφό της Λαίδης Ντάνμπουρυ (Ατζόα Άντοχ). Στο φινάλε της 3ης σεζόν, η Violet προσκαλεί τον Marcus στον γάμο της Francesca (Hannah Dodd) και μοιράζεται έναν χορό μαζί του κατά τη διάρκεια του Dankworth-Finch Ball.

Άντονι και Κέιτ Μπρίτζερτον

Στα τελευταία επεισόδια της 3ης σεζόν, ο Κόμης και η Κόμισσα ταξιδεύουν στην Ινδία προετοιμάζοντας τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού. Όπως και με τον μήνα του μέλιτος, ο Άντονι αφήνει τα καθήκοντα του Κόμη στα ικανά χέρια του μεγαλύτερου αδελφού του, Μπένεντικτ Μπρίτζερτον (Λουκ Τόμσον).

Μπένεντικτ Μπρίτζερτον

Ο Benedict οδεύει στην 4η σεζόν με μια εντελώς νέα εικόνα του εαυτού του. Μέσα από μια σχέση με τη Lady Tilley Arnold (Hannah New) και τον Paul Suarez (Lucas Aurelio), ο Benedict συνειδητοποίει ότι έχει περισσότερες ρομαντικές επιλογές από ό, τι περίμενε. Δεν έχει σημασία αν «η Πατρίσια, η Πόλυ, ο Πίτερ, ή και οι τρεις ταυτόχρονα» είναι μπροστά του.

«Η ταυτότητά του ήταν ένα μεγάλο ερωτηματικό, αλλά δεν φαίνεται να τον ενοχλεί πραγματικά», λέει ο Thompson. «Συχνά αισθάνεται ότι… Είσαι είτε ο ένας είτε ο άλλος. Το ανακαλύπτει κάθε φορά». Παρόλα αυτά, ο Benedict ανυπομονεί για τη χοροεσπερίδα της Violet κατά την επόμενη κοινωνική σεζόν.

Κόλιν και Πενέλοπη Μπρίτζερτον

Οι κεντρικοί εραστές της 3ης σεζόν ζούν την «..και ζήσαν αυτοί καλά..» στιγμή τους. Η Penelope αποκαλύφθηκε ως Lady Whistledown (με την ευλογία της βασίλισσας Charlotte, φυσικά), παντρεύτηκε τον μακροχρόνια αγαπημένο της και έγινε η μητέρα του επόμενου Lord Featherington. Ο Κόλιν βυθίζεται στη λάμψη της συζύγου του και απολαμβάνει επίσης τη δική του συγγραφική επιτυχία, με την έκδοση του βιβλίου του «Ταξιδεύοντας με τον εαυτό μου».

Ο Νιούτον και η Κόφλαν ανυπομονούν να δουν τους «Πόλιν» να απολαμβάνουν τη χαρά τους. «Όταν διανύεις τη σεζόν σου, υπάρχουν πάντα ανατροπές και έχει ενδιαφέρον να την παρακολουθείς.», λέει ο Newton. «Αλλά μόλις ξεθωριάσει το πάθος της στιγμής, είναι πολύ ωραίο να βλέπεις το πώς θα πορευτούν στην έγγαμη ζωή τους. Θα είναι ένα μέρος με άνεση και πολύ αγάπη για αυτούς και θα το απολαύσουν πραγματικά».

Αλλά υπάρχει πάντα η πιθανότητα ενός καινούργιου σκανδάλου στην 4η σεζόν. Όπως επισημαίνει η Penelope, η εύνοια της βασίλισσας (Golda Rosheuvel) θα μπορούσε να εξαφανιστεί ανά πάσα στιγμή, καθώς η Πενέλοπη συνεχίζει να γράφει τη φυλλάδα της Lady Whistledown με το όνομά της. «Ποτέ δεν θα είναι τα πράγματα απλά ήρεμα και ήσυχα», λέει ο Newton. «Ανυπομονώ να δω τι θα γίνει με όλα αυτά».

Ελοΐζ Μπρίτζερτον

Η Eloise (Claudia Jessie) ταξιδεύει στην 4η σεζόν με περιέργεια για το τι άλλο έχει να της προσφέρει ο κόσμος. Πέρασε την 3η σεζόν δίνοντας τον καλύτερό της εαυτό, και παρόλα αυτά βρήκε ότι οι κοσμικοί χοροί της ήταν παντελώς αδιάφοροι. Έτσι αποφασίζει να συνοδεύσει τη Φραντσέσκα και τον νέο της σύζυγο Λόρδο Τζον Στέρλινγκ (Βίκτορ Άλι) στην κύρια ιδιοκτησία του τελευταίου στη Σκωτία. Η Jessie θεωρεί ότι μια «κοινωνική σεζόν» χωρίς τη φιλία της με την Penelope, έδωσε στην Eloise την ανεξαρτησία που χρειαζόταν για να πραγματοποιήσει αυτό το ταξίδι.

«Αυτό ήταν το θάρρος που χρειαζόταν για να πει, «Θα πάω στη Σκωτία με την αδερφή μου, για πάντα μόνη μου», λέει η Jessie.

Francesca και John Stirling

Η Σκωτία υποδέχεται ένα νέο σύνολο νεόνυμφων. Η Francesca και ο John πηγαίνουν στα Highlands με την Eloise… και την ξαδέρφη του John, Michaela Stirling (Masali Baduza), η οποία εμφανίζεται στο βιβλίο When He Was Wicked.

«Οι αναγνώστες των βιβλίων του Μπρίτζερτον θα ξέρουν τι σημαίνει όταν η Φραντσέσκα συναντά τη Μιχαέλα στο τέλος της 3ης σεζόν», λέει η Μπράουνελ. «Θα πρέπει απλώς να περιμένετε να δείτε, στο μέλλον, τι θα κάνουμε με αυτό».

Εδώ είναι μερικές απολαυστικές σκηνές , πίσω από τις κάμερες, που θα σας προκαλέσουν πολύ γέλιο:

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις