Τα γαλλικά κρασιά έχουν ξεχωριστή φήμη, αλλά ο κλάδος αντιμετωπίζει κρίση λόγω υπερπαραγωγής. Τώρα οι Γάλλοι αρχίζουν να εκριζώνουν αμπελώνες, με τη βοήθεια της ΕΕ.
Say cheese, πατριώτ’ ! Ήξερες πού πέφτουν οι Δρόμοι του Τυριού, στην Πελοπόννησο; Στον Πάρνωνα; | Διακρατική εκδήλωση στο πλαίσιο υλοποίησης του Σχεδίου Διακρατικής Συνεργασίας “Say cheese! Balkan cheese”, του…
Με πρόγραμμα από 15 Μαΐου όποιος έχει ελιές φτιάχνει ελαιοτριβείο. Όποιος έχει αµπέλι, το δικό του οινοποιείο, όποιος έχει πολλά ζώα, το δικό του µπουτίκ τυροκοµείο και µία µικρή οµάδα…
Η άγνωστη και τραγική ιστορία ενός παραγωγού σαμπάνιας, που ξεκινά στα τέλη του 19ου αιώνα, στην Τεγέα, είναι το θέμα της ταινίας, "Arcadia, Champagne d' Orient", του Κώστα Σπυρόπουλου, που…
Το μάζεμα των σταφυλιών έχει ξεκινήσει πρόωρα και με πολλά προβλήματα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑγροΤύπου. Η ποιότητα και η μείωση της παραγωγής προβληματίζουν τους ειδικούς του κλάδου.