ΣΠΑΡΤΗ. H πρώτη ημέρα για τη νέα δημοτική αρχή εμπεριείχε και μια επίσκεψη που δέχτηκε στο γραφείο του, ο νέος Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος και αυτή ήταν από τον Δημοτικό Σύμβουλο της, αδελφοποιημένης με την Σπάρτη, πόλης της Sopron (Ουγγαρία), Zsolt Abdai. Ο κ. Abdai, μετέφερε τις ευχές του Δημάρχου της Sopron καθώς και την επίσημη πρόσκληση για επίσκεψη του νέου Δημάρχου Σπάρτης και αντιπροσωπείας της νέας δημοτικής αρχής στη Sopron, μέσα στο Φεβρουάριο.

Έπειτα ο Δήμαρχος Σπάρτης, πραγματοποίησε συνάντηση με τα μέλη της δημοτικής αρχής, στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου, κατά την οποία τους ανακοίνωσε τα ονόματα των αντιδημάρχων και εντεταλμένων δημοτικών συμβούλων της νέας δημοτικής περιόδου. Στην συνάντηση παρών ήταν και ο νέος Γενικός Γραμματέας του Δήμου Σπάρτης, κ. Ευστάθιος Ρεστέμης, που ανέλαβε και τυπικά από σήμερα τα καθήκοντά του.

Συμβολική χειρονομία παράδοσης - παραλαβής από τον Πέτρο Δούκα

Το μεσημέρι της ίδιας μέρας, σε μια εθιμοτυπική τελετή, στο γραφείο δημάρχου, έγινε η συμβολική παράδοση των κλειδιών του Δημαρχείου Σπάρτης, από τον απερχόμενο Δήμαρχο Πέτρο Δούκα, στο νέο Δήμαρχο Μιχάλη Βακαλόπουλο. Η παράδοση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα φιλικό και ζεστό κλίμα, ενώ ο κ. Δούκας ενημέρωσε τον κ. Βακαλόπουλο, ότι εντός των επόμενων ημερών θα ακολουθήσει και η παράδοση των απολογισμών αλλά και των υπόλοιπων εκκρεμοτήτων των Υπηρεσιών του Δήμου.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις