ΣΠΑΡΤΗ. Ο δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας απηύθυνε πρόσκληση σε εκπροσώπους αρχών για ενημερωτική σύσκεψη για τη σύμβαση που αφορά στην επαναλειτουργία του Αεροδρομίου της Σπάρτης. Η Τασία Κανελλοπούλου, επικεφαλής δημοτικής παράταξης στη νέα δημοτική περίοδο, κρίνει ότι η συζήτηση θα πρέπει να γίνει τον Ιανουάριο του 2024 με την νέα Δημοτική Αρχή.

Η απάντηση της Τ. Κανελλοπούλου

«Αγαπητέ κ Δήμαρχε, καλημέρα και καλό μήνα!

Σας ευχαριστώ για την ευγενική σας πρόσκληση να παρευρεθώ στην άτυπη ενημερωτική συνάντηση που διοργανώνετε το Σάββατο , 4/11/2023, στις 1:30μμ, σχετικά με το θέμα του αεροδρομίου.

Θεωρώ ότι από την στιγμή που το Δημοτικό Συμβούλιο έχει αποφασίσει την αναβολή του θέματος για την επόμενη δημοτική αρχή, η ενημέρωση μπορεί να γίνει όταν το θέμα θα έλθει στην ημερήσια διάταξη και η νέα δημοτική αρχή θα έχει αναλυτική ενημέρωση από σας και από τις υπηρεσίες του Δήμου που χειρίστηκαν το θέμα και αποφασιστικό ρόλο επ’ αυτού.

Εκτιμώ ιδιαιτέρως την προσπάθειά σας να δρομολογήσετε το ταχύτερο δυνατόν τις εξελίξεις σχετικά με το θέμα του αεροδρομίου, αλλά επειδή πρόκειται για δεσμευτικό για τον Δήμο Σπάρτης θέμα, καλό θα είναι η όποια διαδικασία να γίνει με τον τυπικό τρόπο και να υπηρετεί ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Για τον λόγο αυτό δεν θα μπορέσω να συμμετέχω στην παραπάνω ενημερωτική συνάντηση.

Αντιθέτως θα θεωρούσα ιδιαίτερα σημαντική μία σύσκεψη με δική σας πρωτοβουλία σχετικά με τις εξελίξεις της εργολαβίας στην Παλαιολόγου, διότι αυτό , εν όψει και του χειμώνα, αποτελεί θέμα μείζονος προτεραιότητας για τους κατοίκους της πόλης και τους επαγγελματίες της περιοχής και φυσικά είναι από τα θέματα που αντικειμενικά δεν μπορούν να περιμένουν . Σας ευχαριστώ.

Με εκτίμηση, Αναστασία Κανελλοπούλου»

Ο Πέτρος Δούκας απάντησε στην Τασία Κανελλοπούλου ως εξής:

«Αγαπητή Αναστασία, δυστυχώς δεν με εκπλήσσει καθόλου η αδιαφορία σου να ενημερωθείς «από πρώτο χέρι», εφ’ όλης της ύλης για το Αεροδρόμιο και τη σχετική συστηματική πληροφόρηση, για να έχετε όλοι μια «πυξίδα» για το τι θα μπορούσε να συμβεί τον Ιανουάριο για να μην χαθεί οριστικά αυτή η μοναδική δυνατότητα, όταν θα έχω αποχωρήσει! Μιλάς για την επόμενη Δημοτική Αρχή χωρίς να έχεις ιδέα για το τι θα μπορούσε να κάνει, τα χρονικά περιθώρια και χωρίς καν να έχεις στοιχειώδες ενδιαφέρον να ενημερωθείς ως επικεφαλής παράταξης!

Δικαίωμά σου να μην ασχοληθείς και να κάνεις τη πάπια! Υποχρέωσή μου να καλέσω για ενημέρωση όλους σας για να μην χρεωθεί η νέα Δημοτική Αρχή μια μεγάλη αποτυχία!

Κρίμα για τη Σπάρτη!

Όσον αφορά την Παλαιολόγου, έχουμε ήδη προσκαλέσει 2 φορές τον νέο Δήμαρχο για πλήρη ενημέρωση από την Τεχνική Υπηρεσία και την αρμόδια Αντιδήμαρχο - οι οποίες ήταν και είναι στη διάθεση του νεοεκλεγέντος Δημάρχου για όλα τα θέματα!

Πέτρος Δούκας»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις