ΜΥΣΤΡΑΣ. Την Κυριακή 29 Οκτωβρίου, ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Σπάρτης πραγματοποιεί, για τα μέλη του, πεζοπορία στον Ταΰγετο και συγκεκριμένα στη διαδρομή: Μυστράς - πάνω πύλη του Κάστρου, Βλαχοχώρι - Μοναστήρι Ζωοδόχου Πηγής Ταϋγέτης και επιστροφή στον Μυστρά.

  • Ώρες πορείας: περίπου 4
  • Βαθμός Δυσκολίας: 1 (εύκολη)

Απαραίτητα για τη συμμετοχή, η καλή φυσική κατάσταση και ο κατάλληλος για την εποχή και το υψόμετρο ατομικός εξοπλισμός (σακίδιο, άρβυλα, αδιάβροχο, καπέλο, μπατόν, ατομικό φαρμακείο, νερό, αντιηλιακό, σνακ).

Συνάντηση στις 8.30 το πρωί στον Άγιο Γεώργιο Μυστρά.

Στο μοναστήρι, ο Προοδευτικός Σύλλογος Ταϋγέτης θα προσφέρει, μετά την θεία λειτουργία, ζεστή φασολάδα, ρέγκα, κρασί και καφέ με γλυκά, σε μια εκδήλωση με σκοπό το καλωσόρισμα του χειμώνα. «Ο Σύλλογος διοργανώνει αυτή την πορεία, λοιπόν, για να συμμετάσχει σε αυτή την εκδήλωση τιμώντας και ευχαριστώντας για την προσφορά του τον Προοδευτικό Σύλλογο Ταϋγέτης. Πρόκειται για ένα όμορφο, βατό και κοντινό μονοπάτι που αξίζει να (ξανα)περπατήσουμε μικροί και μεγάλοι!»

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής έως την Παρασκευή 27/10 στο συντονιστή Παναγιώτη Παππά (τηλ.6945832701) ή τη συντονίστρια Λίνα Γεωργακάκου (τηλ. 6979866258).

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις