Μια γυναίκα που έχασε περισσότερα από 27 κιλά, αποκάλυψε τρία εύκολα πράγματα που πρέπει να κάνετε αν θέλετε να χάσετε βάρος αλλά δεν έχετε «καμία ιδέα» πώς να ξεκινήσετε.

Η Maddie Kossin, προπονήτρια φυσικής κατάστασης και διατροφολόγος, έχει περισσότερους από 272.000 ακόλουθους στο TikTok, όπου μοιράζεται την προσέγγισή της για την απώλεια λίπους.

Η 25χρονη πέρασε δύσκολα με την εικόνα του σώματος της και τη σχέση της με το φαγητό για σχεδόν μια δεκαετία πριν ξεκινήσει το ταξίδι της για απώλεια βάρους πριν από σχεδόν επτά χρόνια.

Αφού εγκατέλειψε τις μοντέρνες δίαιτες και επικεντρώθηκε σε βιώσιμες αλλαγές στον τρόπο ζωής, πήγε από σχεδόν 90 κιλά σε 60 κιλά, με μόλις 24% σωματικό λίπος.

Η Kossin αφιέρωσε ένα από τα βίντεό της στις «εύκολες συμβουλές απώλειας βάρους» για άτομα που «άρχιζαν από το μηδέν», λέγοντας ότι από αυτό θα ξεκινούσε αν ήταν αρχάρια.

«Αυτά τα πράγματα είναι τόσο εύκολο να γίνουν, οπότε δεν μπορείτε να πείτε δικαιολογίες αυτή τη φορά», είπε.

Οι συμβουλές της για εύκολο χάσιμο βάρους

Η πρώτη συμβουλή της Kossin ήταν να «πάρετε ένα χαριτωμένο μπουκάλι νερό» και να το πάρετε μαζί σας όπου κι αν πάτε.

«Πιείτε το πριν φάτε. Πιείτε το αφού φάτε. Πιείτε το ανάμεσα στα γεύματα. Απλώς κουβαλήστε κάτι τέτοιο μαζί σας και συνηθίστε να το παίρνετε και να το πίνετε», είπε. «Δεν είναι δύσκολο να γίνει αυτό. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για αυτό», λέει χαρακτηριστικά.

Η δεύτερη συμβουλή της ήταν «να περπατάτε επίτηδες για 20 λεπτά κάθε μέρα». «Θα μπορούσατε να το κάνετε αυτό στο σπίτι σας. Θα μπορούσατε να το κάνετε αυτό στο Target. Θα μπορούσατε να το κάνετε αυτό έξω. Θα μπορούσατε να το κάνετε αυτό κυριολεκτικά οπουδήποτε», επέμεινε.

Η Kossin σημείωσε ότι θα μπορούσατε επίσης να χωρίσετε τα 20 λεπτά με όποιον τρόπο κρίνετε κατάλληλο, λέγοντας ότι θα μπορούσατε να περπατήσετε για 4 λεπτά πέντε φορές ή 10 λεπτά δύο φορές. Αυτό εξαρτάται από εσάς.

Η προπονήτρια φυσικής κατάστασης είπε ότι η τρίτη και τελευταία σύστασή της ήταν η «πιο σημαντική».

«Γράψτε τον τρέχοντα στόχο απώλειας βάρους σε ενεστώτα σαν να τον έχετε ήδη βιώσει», συμβούλεψε. «Αν λοιπόν ο στόχος σας είναι να χάσετε 13 κιλά, γράψτε, «Είμαι τόσο ευγνώμων που έχασα 13 κιλά και νιώθω καταπληκτικά με τον εαυτό μου. Αν κάνετε αυτά τα τρία πράγματα κάθε μέρα, προσέξτε πώς αλλάζει η ζωή σας, ειδικά στη νοοτροπία σας», κατέληξε.

Το βίντεο διάρκειας 57 δευτερολέπτων έχει λάβει σχεδόν 300 σχόλια και πολλοί θαυμαστές την ευχαρίστησαν για την προσέγγισή της.

«Βλέπω TikTok 20 λεπτά για να σκοτώσω την ώρα μου, οπότε τώρα περπατάω αντί να κάθομαι… ευχαριστώ», έγραψε ένα άτομο.

«Το κάνω αυτό και το γεγονός ότι είπες ότι δεν μπορούσα να δικαιολογηθώ ήταν το κίνητρο που χρειαζόμουν», πρόσθεσε ένας άλλος.

Νωρίτερα φέτος, η Kossin αποκάλυψε στο Instagram ότι έπεσε στα 60 κιλά, το χαμηλότερο βάρος της από τότε που ξεκίνησε τη μεταμόρφωσή της.

Μοιράστηκε πριν και μετά φωτογραφίες της, γράφοντας: «Μερικές φορές ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχασα ποτέ το βάρος. Υπήρξε μια στιγμή που ήμουν πεπεισμένη ότι ήμουν κολλημένη και γενετικά βιδωμένη για μια ζωή».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις