ΕΛΛΑΔΑ. O σπουδαίος ερμηνευτής, Τόλης Βοσκόπουλος, έφυγε από τη ζωή πριν δύο ημέρες και η σύζυγος του, Άντζελα Γκερέκου, βρίσκεται σε βαρύ πένθος. Μπορεί να γνώριζε για την κατάσταση της υγείας του αλλά δεν περίμενε μια τέτοια εξέλιξη.

Ο «πρίγκιπας» του ελληνικού πενταγράμμου έφυγε από τη ζωή, μετά από ανακοπή καρδίας, που υπέστη όσο νοσηλευόταν στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας. Η σύζυγος του, Άντζελα Γκερέκου αλλά και η κόρη του είναι συντετριμμένοι από την απώλεια, με την πρώτη να σταματάει άμεσα τα γυρίσματα που είχε στην σειρά του MEGA, Η Γη της Ελιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας On Time, η ηθοποιός θέλει να πενθήσει τον σύζυγο της και να μην συμμετάσχει καθόλου στα γυρίσματα που γίνονται αυτές της μέρες. Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει ότι θα φύγει από την σειρά, καθώς η παρουσία της εκεί θα συνεχιστεί κανονικά. Έτσι, με απόφαση του Ανδρέα Γεωργίου θα γίνει ότι χρειάζεται προκειμένου να διευκολυνθεί η Άντζελα Γκερέκου. Αυτό, επί της ουσίας, σημαίνει ότι τα σετ γυρισμάτων που την αφορούν θα πάρουν αναβολή κάποιων εβδομάδων.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις