ΜΑΝΗ. Η Δανάη Μπάρκα απόλαυσε μερικές μέρες διακοπών στην Πελοπόννησο και συγκεκριμένα, τη Μάνη, την οποία επιλέγει συχνά για τις καλοκαιρινές της εξορμήσεις.

Την Τρίτη 25 Ιουνίου, η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς ακολούθους της στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες της στη Μάνη.

Με ένα κόκκινο μαγιό, έκανε μπάνιο στη θάλασσα και πόζαρε στον φακό για να αναρτήσει τα στιγμιότυπα στο προφίλ της. Ακόμη, απαθανάτισε και μερικά τοπία από το μέρος που παραθέρισε.

«Πηγαίνετέ με πίσω» γράφει στη λεζάντα της δημοσίευσής της.

Δείτε τα στιγμιότυπα

https://www.instagram.com/p/C8peBLBMlyy/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Με κατέγραφαν ενώ έκανα μπάνιο» είπε λίγες μέρες πριν
Πριν μερικές μέρες, το πρωί της Τετάρτης 19 Ιουνίου, η Δανάη Μπάρκα είπε στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής της, ότι όσο έκανε μπάνιο στη θάλασσα το Σάββατο 15 Ιουνίου, άγνωστοι την κατέγραφαν με τα κινητά τους.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια ανέφερε ότι τρία νέα παιδιά που την είδαν στην παραλία στις Κιτριές, που πέρασε το Σαββατοκύριακο, άρχισαν να τη φωτογραφίζουν ή να τη βιντεοσκοπούν με τα κινητά τους.

«Παιδιά, η αδιακρισία είναι τρομερό πράγμα. Θα το πω τώρα, θα σκάσω, έλεγα να μην το πω, αλλά θα το πω» είπε, πριν περιγράψει, τι συνέβη.

Δείτε το βίντεο

Όπως ανέφερε στη συνέχεια: «Το Σάββατο κάναμε εμείς το μπανάκι μας στο γνωστό μας μέρος, στις Κιτριές. Εμένα, αυτό είναι το χωριό μου, είναι ο τόπος μου, είναι το μέρος μου, είναι η οικογένειά μου εκεί, οι κουμπάροι μου κλπ. Κάποια στιγμή πηγαίνω προς τη θάλασσα και μου λέει η παρέα μου “έχε το νου σου, σε βγάζουν βίντεο και φωτογραφίες”».

Η παρουσιάστρια περιέγραψε στην πορεία: «Και γυρνάω και βλέπω τρία νέα παιδιά, δύο αγόρια κι ένα κορίτσι, τα οποία εντελώς αδιάκριτα είχαν σηκώσει τα κινητά. Κάνω το μπάνιο και γυρνώντας μου λέει η κυρία που ήταν στη διπλανή ξαπλώστρα “κι εσείς τώρα τι είναι αυτό το άσχημο που βιώνετε”. Δεν είναι κακό να σε βγάλει κάποιος φωτογραφία και βίντεο, αλλά είναι αδιάκριτο. Δεν πήγα να τους μιλήσω, επειδή όμως δεν τους ξέραμε. Αλλά όταν μπήκαν στη θάλασσα σήκωσα και εγώ το κινητό μου και έκανε ότι τους καταγράφω», είπε η Δανάη Μπάρκα.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις