ΕΛΛΑΔΑ. Αρνείται τις κατηγορίες για απάτη και ξέπλυμα χρήματος στην κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος» ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, στην πρώτη του συνέντευξη.

«Τα χρήματα που δόθηκαν για τον “Άλλο Άνθρωπο” πήγαν όλα εκεί. Η αλήθεια είναι ότι έχω πέσει από τα σύννεφα, δεν περίμενα ποτέ ότι μετά από 13 χρόνια καθημερινής δράσης και 20 εκατ. γεύματα σε Ελλάδα και εξωτερικό θα βρεθώ κατηγορούμενος για όλη αυτή τη δράση» λέει σε συνέντευξή του στο Star.

«Όλοι οι λογαριασμοί ήταν ατομικοί λογαριασμοί, υπήρχε ονοματεπώνυμο, IBAN, τηλέφωνα για να συνεισφέρει ο κόσμος. Τις κάρτες τις διαχειριζόμουν εγώ. Μιλάμε για δύο λογαριασμούς, της μητέρας μου και του γαμπρού μου, ο οποίος δεχόταν χρήματα που πήγαιναν μόνο στην Τουρκία. Ο κόσμος που κατέθετε χρήματα σ’ αυτούς τους λογαριασμούς ήξερε ότι τα κατέθετε σε προσωπικούς λογαριασμούς. Δεν ήταν κρυμμένα» τονίζει ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος.

«Ο γαμπρός μου λέει ότι δεν μου άρεσε να μπαίνουν ξένα χρήματα. Καλά έκανε και το είπε. Τη συγκεκριμένη στιγμή που μου έδωσε την κάρτα ήξερε πάρα πολύ καλά ότι τα χρήματα θα έμπαιναν για την Τουρκία» επιμένει.

«Δεν έχω ούτε τραπεζικούς λογαριασμούς, ούτε θυρίδες, ούτε ομόλογα, δεν έχω περιουσιακό στοιχείο, ούτε καν παπάκι».

Τι λέει για τη φωτογραφία με τα φρουτάκια

Κληθείς να απαντήσει αν έπαιζε στον τζόγο χρήματα που προορίζονταν για τον «Άλλο Άνθρωπο», αποφεύγει να απαντήσει, ωστόσο ξεκαθαρίζει ότι «δεν έχει πάρει ούτε ένα σεντ από λογαριασμό» της κοινωνικής κουζίνας.

«Τα χρήματα του άλλου ανθρώπου πηγαίνανε όλα εκεί. Είναι 18 με 20 εκατ. μερίδες φαΐ. Όλα τα χρήματα που μπήκαν, πήγαν στον “Άλλο Άνθρωπο”. Δεν έχω πάρει ούτε ένα σεντ από λογαριασμό του “Άλλου Ανθρώπου”. Εγώ ζω στο σπίτι του “Άλλου Ανθρώπου”. Δεν έχω καταλάβει τι γράφει αυτό το πόρισμα για εγκληματικές οργανώσεις. Χτυπώντας εμένα χτυπούν τον “Άλλον Άνθρωπο”. Μη χτυπάτε τον “Άλλον Άνθρωπο”, χτυπάτε εμένα. Η αλήθεια θα φανεί παιδιά και χαίρομαι πάρα πολύ γι’ αυτό» κατέληξε ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις