ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Αγώνας ακριβείας ιστορικών αυτοκινήτων θα γίνει το διήμερο, 13 και 14 Απριλίου 2024, στην Περιφέρεια της Πελοποννήσου. Πρόκειται για το Arcadia Classic Tour (ACT 2024), με διαδρομές μέσα από Κορινθία, Αρκαδία και Αργολίδα. Τελικός προορισμός θα είναι το πανέμορφο Ξυλόκαστρο Κορινθίας.

Το ΣΜΑ off road team και ΣΜΑ ΤΡΙΣΚΕΛΙΟΝ, με την υποστήριξη της Ελληνικής Λέσχης Ιστορικού Αυτοκινήτου και του ΑΡΣΟΕ, οργανώνουν το δρώμενο, για 10η συνεχή χρονιά. Η δράση περιλαμβάνει 330 χλμ. συνολικά, με 12 ειδικές διαδρομές, μήκους, σχεδόν, 160 χλμ. Οι διαδρομές αφορούν κομμάτια της ορεινής Κορινθίας, Αργολίδας και Αρκαδίας, με επίκεντρο, το δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης. Αφετηρία είναι το Λουτράκι. Εκεί, θα ξεκινήσει το A’ σκέλος του αγώνα, στις 11 το πρωί του Σαββάτου, 13 του μήνα.

Το A’ σκέλος θα ολοκληρωθεί στις 6 το απόγευμα και αφού οι οδηγοί διανύσουν 188 χλμ. και εκτελέσουν 8 ειδικές διαδρομές. Το πρωί της Κυριακής, θα εκκινήσει το B’ σκέλος, στις 10 το πρωί, απ’ το Ξυλόκαστρο. Θα ολοκληρωθούν άλλα 132 χλμ. με 4 ειδικές διαδρομές, σε Αργολίδα και Αρκαδία.

Ο τερματισμός θα γίνει στις ιστορικές Μυκήνες.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις