Έναρξη εγγραφών και ευχαριστίες από τον Π.Σ. Κοκκινόρραχης13-09-2019 11:31   

ΣΠΑΡΤΗ. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κοκκινόρραχης «Πάρνων», αφού ολοκλήρωσε με επιτυχία το ετήσιο πανηγύρι της 8ης Σεπτεμβρίου προς τιμήν της γέννησης της Θεοτόκου, θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλους όσοι συντέλεσαν στη διεξαγωγή του. «Ευχαριστούμε θερμά όλους τους χορηγούς μας, που με την αρωγή τους στήριξαν για άλλη μια χρονιά το έργο του συλλόγου, τα Μ.Μ.Ε. της περιοχής μας για την προβολή του πανηγυριού, τους φίλους του συλλόγου που βοήθησαν αφιλοκερδώς στην ομαλή διεκπεραίωση της βραδιάς, και φυσικά όλους αυτούς που μας τίμησαν με την παρουσία τους και διασκέδασαν μαζί μας. Και του χρόνου με υγεία!»

Επίσης ο Σύλλογος «Πάρνων» καλωσορίζει τη νέα χορευτική χρόνια με όρεξη και μεράκι, αναφέροντας: «Τα βήματά μας θα μας ταξιδέψουν σε κάθε σπιθαμή της πατρίδας μας, τα τραγούδια θα μας πουν τις ιστορίες του τόπου μας. Σας περιμένουμε μικρούς και μεγάλους για να ανταμώσουμε, να χορέψουμε με την καρδιά και στην ψυχή να μπουν φτερά.»

Τα μαθήματα ξεκινούν την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου.

Για πληροφορίες και εγγραφή επικοινωνήστε καθημερινά 5-7, στο τηλέφωνο 694 459 0487.


Λειτουργούν τα εξής τμήματα:

  • Παιδικό (από 4 ετών)
  • Εφηβικό
  • Ενηλίκων αρχαρίων
  • Ενηλίκων προχωρημένο

Τέλος, ο Σύλλογος ανακοινώνει ότι «μετά από απόφαση του Δ.Σ. έχουν ξεκινήσει ήδη οι διαδικασίες διοργάνωσης για το «6ο Μουσικοχορευτικό Οδοιπορικό», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 21 Ιουνίου 2020 στην Κοκκινόρραχη, με χορευτικά τμήματα από την περιοχή μας και όχι μόνο και θα πλαισιωθεί από καταξιωμένη παραδοσιακή ορχήστρα. Με το καλό να ανταμώσουμε στα μονοπάτια της παράδοσης!»

Ετικέτες: Σύλλογος Κοκκινόραχη Χορός
 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ