ΣΠΑΡΤΗ. Το Επιμελητήριο Λακωνίας σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία διοργανώνει σεμινάρια ενημέρωσης επιχειρήσεων - μελών του Επιμελητηρίου και πολιτών σε θέματα πυρασφάλειας.

Η εκπαίδευση θα γίνει με βάση την Πυροσβεστική Διάταξη 14/2014 «Οργάνωση, εκπαίδευση και ενημέρωση προσωπικού των επιχειρήσεων − εγκαταστάσεων σε θέματα πυροπροστασίας». Θα αναλυθούν οι υποχρεώσεις των επιχειρήσεων που ταυτόχρονα αποτελούν τα βασικά μέτρα πρόληψης. Στόχος είναι να καταστούν οι επιχειρήσεις και οι επιχειρηματίες, ικανοί τόσο στην πρόληψη συμβάντων πυρκαγιάς όσο και στην αντιμετώπισή τους πριν αυτά γίνουν επικίνδυνα για την επιχείρηση, το προσωπικό και την κοινωνία γενικότερα. Παράλληλα θα γίνει ανάπτυξη της αναγκαίας και απαιτούμενης συμπεριφοράς κάθε πολίτη για την πρόληψη και την αντιμετώπιση συμβάντων.

Το σεμινάριο είναι διάρκειας 2 ωρών και για την περιοχή της Σπάρτης θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου, Λυκούργου 61, Σπάρτη, τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019 και ώρες 18:00-20:00.

Θα βοηθούσε καλύτερα στη διοργάνωση εάν οι ενδιαφερόμενοι δηλώσουν την συμμετοχή τους στο τηλ 2733022279 εσωτ. 26 κ. Χαλουλάκος και εσωτ. 5 κα Γκαραβέλη ή στο φαξ 2733022008 ή στο e-mail: gytheioc@otenet.gr.

Σημειώνεται ότι έχει πραγματοποιηθεί το σεμινάριο για την περιοχή της Μάνης. Σύντομα θα ακολουθήσει ανακοίνωση για τη διοργάνωση σεμιναρίου και στους Μολάους, για τη συμμετοχή επιχειρήσεων και πολιτών της περιοχής.

Το Επιμελητήριο Λακωνίας και η Πυροσβεστική Υπηρεσία θεωρούν σημαντική τη συμμετοχή όλων.