ΣΠΑΡΤΗ. Aυθεντικά, λακωνικά τυποποιημένα και διακεκριμένα προïόντα θα γνωρίσει το κοινό στο εκθετήριο «Νέκταρ και Αμβροσία» στα πλαίσια του 2ου Φεστιβάλ «Σπάρτη. Παγκόσμια πόλη» που συνδιοργανώνουν στο Κτήμα Νερόμυλος η Περιφέρεια Πελοποννήσου - Π.Ε. Λακωνίας και ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Σύλλογος Σπάρτης «Ο Λεωνίδας» σε συνεργασία με δεκάδες συλλογικούς φορείς.

Στο εκθετήριο που θα λειτουργεί Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, 14, 15 και 16 Σεπτεμβρίου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν εκλεκτά προϊόντα της Λακωνίας. Ελαιόλαδο και ελιές, κρασί, μέλι, τυροκομικά, κρέατα και αλλαντικά, ζυμαρικά, αρτοποιήματα, χυμούς, φρούτα, βότανα, σαπούνια, αλάτι, κ.α.
Οι Λάκωνες παραγωγοί - τυποποιητές συμμετέχουν και συμβάλουν στην επιτυχία του Φεστιβάλ. Παράλληλα προβάλουν τα προϊόντα τους στο κοινό τόσο του Φεστιβάλ όσο και των χορηγών επικοινωνίας και προβολής.
Το εκθετήριο θα λειτουργεί τις ώρες λειτουργίας του Φεστιβάλ 11:00 – 13:00 και 18:00 – 21:00.

Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετέχουν με τυποποιημένα προϊόντα μπορούν να απευθύνονται στην Ν. Κουκούτση καθημερινά 09:00 – 13:00 στο τηλ. 27310 89949