Δείτε το video

ΣΠΑΡΤΗ. Η πρόσκληση για σύσκεψη σχετικά με το ΚΕΕΜ στη Σπάρτη που απηύθυνε η αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας φαίνεται ότι προκάλεσε ακόμα μεγαλύτερη κινητοποίηση με αποτέλεσμα η προγραμματισμένη αυτή σύσκεψη για την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου στο Διοικητήριο Λακωνίας να γίνει τελικά στο γραφείο του Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Βίτσα στην Αθήνα.

Βουλευτές, Αντιπεριφερειάρχης, Δήμαρχοι, πρόεδρος του Επιμελητηρίου και εκπρόσωποι άλλων φορέων της Λακωνίας θα συζητήσουν τόσο τον σχεδιασμό του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας για τις δομές των Στρατοπέδων Στρατού Ξηράς όσο και για τις προτάσεις από την πλευρά των Λακώνων.

Η σύσκεψη θα γίνει Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου ώρα 12 το μεσημέρι στο γραφείο του υπουργού. Σύμφωνα με πληροφορίες του notospress.gr Αντιπεριφέρεια και Επιμελητήριο συντονίζουν τη δράση τους ώστε να φέρουν θετικό αποτέλεσμα. Στόχος είναι χωρίς να υπάρξει σύγκρουση για τον κεντρικό σχεδιασμό, να γίνουν προσαρμογές και βελτιώσεις ώστε το ΚΕΕΜ να συνεχίσει να αποτελεί πόρο οικονομικής και κοινωνικής ανέλιξης για την Λακωνία.

Από την Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: «Λόγω προγραμματισμού συνάντησης στο γραφείο του Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Δημητρίου Βιτσά την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου και ώρα 12:00 για το θέμα του Κέντρου Εκπαιδεύσεως Εφοδιασμού Μεταφορών (ΚΕΕΜ), σας ενημερώνουμε ότι η προγραμματισμένη συνάντηση για το ίδιο θέμα την ίδια ημέρα στην Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας, αναβάλλεται και θα προγραμματιστεί εκ νέου για να εκτιμηθεί η κατάσταση».

Εν τω μεταξύ το Υπουργείο Άμυνας απάντησε και στον Εμπορικό Σύλλογο Σπάρτης για το ΚΕΕΜ τονίζοντας ότι θα εκτιμηθούν στα στοιχεία που έχει προσκομίσει ο Σύλλογος ως συνέπεια της ενδεχόμενης υποβάθμισης του ΚΕΕΜ.


.