ΟΙΧΑΛΙΑ. Ορκίστηκε ενώπιον της Δημάρχου Οιχαλίας Γιώτας Γεωργακοπούλου, ο δημοτικός σύμβουλος της Δημοτικής Ενότητας Είρας, Βασίλης Μητρόπουλος. Ο κ. Μητρόπουλος ο οποίος συμμετέχει στο Σώμα ύστερα από την παραίτηση του Ευστάθιου Τασιόπουλου δεσμεύτηκε πως θα προσπαθήσει να συμβάλλει όσο μπορεί στην κατεύθυνση της ανάπτυξης του Δήμου, δίνοντας ειδικό βάρος στον ορεινό όγκο.

«Υπάρχουν λίγοι κάτοικοι στα ορεινά του Δήμου και στην εποχή μας, ακόμη και τα τζάκια που καπνίζουν, έχουν αξία», σημείωσε αμέσως μετά την ορκωμοσία του, ο Βασίλης Μητρόπουλος, ο οποίος στάθηκε και στη σχέση του με την Δήμαρχο.



«Μπήκα σ’ αυτήν τη διαδικασία γιατί πραγματικά πίστεψα στη Δήμαρχο, καθώς είδα πως έχει… χωρίσει με το ψέμα. Είμαι ένας άνθρωπος που εκτιμώ την αλήθεια και τους ειλικρινείς ανθρώπους και γι’ αυτό στήριξα την κα Γεωργακοπούλου και θα τη στηρίξω απ’ όπου και αν μου ζητηθεί», ανέφερε ο νέος δημοτικός σύμβουλος Οιχαλίας, ο οποίος ήταν επί οκτώ χρόνια πρόεδρος του Συλλόγου Νεδαίων και συνιδρυτής της Ομοσπονδίας Συλλόγων Χωριών Ορεινής Μεσσηνίας «Ο Επικούρειος Απόλλων».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις