ΣΠΑΡΤΗ. Ο πρώην αντιδήμαρχος Σπάρτης και δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Τριτάκης συμμετέχει στις εκλογές ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον συνδυασμό «Σπάρτη Μαζί» με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Μιχάλη Βακαλόπουλο. Είναι οικονομολόγος με εξειδίκευση στη συμβουλευτική επιχειρήσεων στα Προγράμματα Χρηματοδότησης. Διετέλεσε αντιδήμαρχος στην παρούσα δημοτική περίοδο.

Καμία δέσμευση

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά δεν είχε αναλάβει καμία δέσμευση έναντι της δημοτικής πλειοψηφίας, ολοκλήρωσε ένα κύκλο έργου όπου του ανατέθηκε και ως Σπαρτιάτης με εργασία και οικογένεια στη Σπάρτη ενδιαφέρεται όσο κάθε ένας ενεργός πολίτης για το μέλλον του δήμου.

Νέα πρόσωπα

Αποφάσισε να συνεργαστεί με τον Μιχάλη Βακαλόπουλο προκειμένου να ηγηθεί στον δήμο ένα πρόσωπο νέο. Θεωρεί ότι σε κάθε τομέα του δήμου πρέπει να επέλθει ριζικός εκσυγχρονισμός για βέλτιστα αποτελέσματα και προμηνύει ότι οι αλλαγές που θα επέλθουν στους δήμους θα είναι ριζικές, γεγονός που απαιτεί ετοιμότητα και ικανότητα προσαρμογής και εξέλιξης.

«Σφάλμα σύνθεσης»

Σε ότι αφορά στην προεκλογική περίοδο επισημαίνει το κρίσιμο σημείο του «σφάλματος σύνθεσης» όπου μπορεί η τυχαία, άκριτη, πρόχειρη ή και βεβιασμένη σύνθεση δυνάμεων με στόχο την αθροιστική δύναμη ενός συνδυασμού να οδηγήσει σε αποτυχία.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις