ΛΑΚΩΝΙΑ. Ο Πέτρος Τατούλης απαντά σε ερωτήματα για να λυθούν απορίες, να διευκρινιστούν θέσεις, να αναδειχθούν προθέσεις και να αντιμετωπιστούν παθογένειες. Σε συνέντευξή του στην συμπαραγωγή «Εκλογές 2023» της Apela και του Notospress αναφέρεται σε καταστάσεις και ζητήματα που διαμόρφωσαν την προεκλογική περίοδο.

Ο Παναγιώτης Νίκας θυσία…

Δεν διστάζει να πάρει θέση για την καρατόμηση του Παναγιώτη Νίκα και την αποκάλυψή του ότι η περιφέρεια έχει εκχωρηθεί στο σύστημα Σαμαρά. Αναρωτιέται αν αυτό έλκει τον αρμόδιο εισαγγελέα και περιγράφει ως μελαγχολική στιγμή το γεγονός ότι πρόσωπα όπως ο Πρωθυπουργός της χώρας γυρίζουν την πολιτική δεκαετίες πίσω.

Διλήμματα από όψιμους νεοδημοκράτες

Σχολιάζει τα διλήμματα που θέτουν κυβερνητικά στελέχη στους υπερήφανους δεξιούς του Μοριά και εξηγεί ότι πλέον δεν υπάρχουν οι ιδιόμορφες εκείνες συγκυρίες που έδωσαν συγκεκριμένο αποτέλεσμα την δεύτερη Κυριακή των εκλογών του 2019. Χαρακτηρίζει τη στάση Βορίδη στη Λακωνία.

Ισχυρή Περιφερειακή Διακυβέρνηση

Απαντά στο κατά πόσο η Περιφέρεια Πελοποννήσου μπορεί να αξιοποιήσει τα στρατηγικά γεωπολιτικά πλεονεκτήματα που έχει, να περιβάλει και να ωφεληθεί από τα lobby ισχύος, εξουσίας και επιρροής, ως ισότιμος εταίρος και περιγράφει πως η Περιφέρεια μπορεί να μεταμορφωθεί σε μια ευρωπαϊκή περιφέρεια που θα εξασφαλίζει δουλειά και εισόδημα για όλους, προστασία και συνοχή, ποιότητα ζωής και ασφάλεια.

Η «Μυθική Πελοπόννησος» και πάλι στο προσκήνιο

Στέκεται σε όσα κατόρθωσε στην προηγούμενη θητεία με την «Μυθική Πελοπόννησο», σχέδιο που ανακόπηκε από την παρούσα Αρχή αλλά θα επαναληφθεί γιατί είναι αναγκαίο.

Τέλος αναφέρει ότι η πολιτική γόμωση της παράταξης «Νέα Πελοπόννησος» αποτυπώνεται στο ανανεωμένο όσο και μεστό ψηφοδέλτιο σε όλους τους Νομούς.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις