ΣΠΑΡΤΗ. Παναγιώτης Γεωργανές. Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη Σπάρτη με την Τασία Κανελλοπούλου. Η συνέντευξη που παραχώρησε στο Notospress και στον Ηλία Μπόνο δεν μοιάζει με άλλες και κυρίως έχει μια αυθεντική αγωνία για την Σπάρτη που δεν υπερβαίνει τα εσκαμμένα. Ο πρώην πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σπάρτης Παναγιώτης Γεωργανές αφού κάνει μια σύντομη αναδρομή στην συνδικαλιστική και επαγγελματική του δράση εξηγεί ότι στόχος της ζωής του είναι το τρίπτυχο Οικογένεια, Εργασία, Πόλη – Χωριά. «Ζω κι επιχειρώ στην Παλαιολόγου πάνω από 3 δεκαετίες και γνωρίζω καλά τα ζητήματα» θα πει και θα εξηγήσει γιατί είναι απαραίτητο η εμπορική δραστηριότητα να αναπτύσσεται στο κέντρο της πόλης. Το μεγαλύτερο και πιο έντονο μέρος της συνέντευξής του το αφιερώνει σε ένα φαινόμενο όπως το χαρακτηρίζει: «Η Τασία (Κανελλοπούλου» είναι άξια και ικανή, αλλά…» μεταφέροντας την εντύπωση των πολιτών που αναγνωρίζουν, μεν, αξίες αλλά δεν τολμούν αλλαγές.

Ο Παναγιώτης Γεωργανές εξηγεί γιατί η Σπάρτη πρέπει να γίνει πιο καθαρή, πιο φιλική σε δημότες και επισκέπτες. Αναφέρει ότι η συνεργασία που έχει χρόνια με την επικεφαλής του συνδυασμού «Σπάρτη Μπροστά» Τασία Κανελλοπούλου του έδωσε την ευκαιρία να διαπιστώσει την ικανότητα και τα προσόντα μια χαρισματικής γυναίκας που με ότι καταπιάνεται φέρνει αποτέλεσμα και ό,τι οραματίζεται έχει στέρεες και ρεαλιστικές βάσεις. Αναρωτιέται μάλιστα, ο έμπειρος συνδικαλιστής στο Εμπόριο, γιατί ο πολίτης δεν αναθέτει στους ικανούς να πάνε τον δήμο μπροστά, ξεκαθαρίζοντας ότι η πρόταση του συνδυασμού είναι ένα στοίχημα με τις πιθανότητες υπέρ του, που δεν πρέπει να χάσει η πόλη και τα χωριά.

Αναφέρεται στην ανάπλαση της Παλαιολόγου και στο Open Mall και δεν παραλείπει να τονίσει τη σημασία οι δημότες να συμμετέχουν πάντα σε ενέργειες, συλλόγους και παρεμβάσεις για το καλό του δήμου. Καταλήγει δε με έμφαση ότι θα αγωνιστεί στις εκλογές τόσο για τον συνδυασμό όσο και για την εκλογή της Τασίας Κανελλοπούλου στην δημαρχεία της Σπάρτης.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις