ΛΑΚΩΝΙΑ. Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλός με τον Δημήτρη Πτωχό, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Ο Θάνος Μιχελόγγονας έδωσε τα πρώτα δείγματα συμμετοχής στα κοινά στο δημοτικό συμβούλιο Σπάρτης. Επέλεξε την Περιφέρεια για λόγους ταύτισης. Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Εκλογές 2023» στην συμπαραγωγή Apela - Notospress ο οικονομολόγος με μεταπτυχιακά στον Τουρισμό, Θάνος Μιχελόγγονας, εκφράζει με λόγο σαφή και απλό την προοπτική που ανοίγεται για την Περιφέρεια Πελοποννήσου με εκκίνηση την νέα περιφερειακή αρχή που θα προκύψει.

Έκπληξη ο Πτωχός

Εξηγεί ότι αν και δεν γνώριζε τον επικεφαλής της παράταξης «Πελοπόννησος Μπροστά» τον εξέπληξαν ευχάριστα το σκεπτικό, η θεώρησή και οι πρακτικές του Δημήτρη Πτωχού. Τόσο Σπαρτιάτης όσο και Μανιάτης, ο Θάνος Μιχελόγγονας, στη συνέντευξή του έλκεται από την ακρίβεια στο λόγο ακόμα και όταν αναφέρεται στα μεγάλα όπως μπορεί να είναι η μελέτη, το σχέδιο και το έργο της τουριστικής ανάπτυξης της Πελοποννήσου.

Δουλειά με γνώση

Μάχεται τις διαιρέσεις, δείχνει να αντιπαθεί την προχειρότητα, αναζητά τις συνεργασίες, αποφεύγει τη σπατάλη σε οτιδήποτε, προτιμά λιγότερη πολιτική και περισσότερη γνώση και δουλειά και καταπιάνεται με ότι πιστεύει επιμένοντας. Προκύπτει απ’ αυτά ότι είναι ένας χρήσιμος και αξιοποιήσιμος συνεργάτης για τον Δημήτρη Πτωχό, ίσως και ειδικά όταν είναι υποστηρικτής της άποψης ότι όλα μπορεί να γίνουν και φυσικά «γίνεται» να πάμε την «Πελοπόννησο Μπροστά».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις