ΛΑΚΩΝΙΑ. Η Μαργαρίτα Σπυριδάκου δεν διστάζει να συζητήσει όχι μόνον γιατί έφυγε από τον Παναγιώτη Νίκα αλλά γιατί βρήκε κοινό τόπο με τον Πέτρο Τατούλη. Είναι υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Λακωνίας στο συνδυασμό «Νέα Πελοπόννησος» και η ίσως η μόνη που δέχεται «κτυπήματα» πέραν των καθιερωμένων. Ίσως γιατί έχει τον απόλυτο έλεγχο των επιλογών της και κάνει πράξη αυτό που έχει πει από την πρώτη ημέρα συμμετοχής της στα κοινά: «Με ενδιαφέρει και βάζω μπροστά πρώτα και πάνω απ΄όλα το συμφέρον της Λακωνίας και των Λακώνων».

Απαντά σε ερωτήσεις του Ηλία Μπόνου, στην εκπομπή - συμπαραγωγή «Εκλογές 2023» των Αpela – Notospress, για τις προτεραιότητες που έχει για έργα και παρεμβάσεις στη Λακωνία. Απαντά αν αισθάνεται λιγότερο νεοδημοκράτισσα… επειδή έδωσε τα χέρια με τον Πέτρο Τατούλη και εξηγεί απλά και κατανοητά ότι τα συμφέροντα της Λακωνίας και της Περιφέρειας δεν ταυτίζονται πάντα με τις βουλές και αποφάσεις της (κάθε) Κυβέρνησης.

Αναφέρεται επίσης σε θέματα που αφορούν στην δημόσια Υγεία, στην αξιοποίηση όλης της Λακωνίας τουριστικά υπέρ και του Πελοποννησιακού προϊόντος, στην στήριξη τόσο του πρωτογενούς τομέα όσο και της κοινωνίας με έργα αντιπλημμυρικής προστασίας και διαχείρισης υδάτινου πλούτου αλλά και στην ανάγκη να αναδειχθεί ο κεντρικός ρόλος της Σπάρτης.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις