ΕΛΛΑΔΑ. Ο Κωνσταντίνος Βασιλακάκος μας ταξιδεύει στις κορυφές των βουνών με έναν μοναδικό τρόπο. Μας μεταφέρει στην αγαπημένη του κορυφή στο Τσμί, μοιράζοντας μαζί μας τις εμπειρίες του από εκεί και τα 11 χρόνια που κοιμάται στις κορυφές των βουνών.

Aνάβαση στο Τσμι

Η ανάβαση έγινε στις 30 Απριλίου. Αν και η κορυφή ήταν σκεπασμένη από σύννεφα και ομίχλη, αυτό δεν τον εμπόδισε να απολαύσει την ομορφιά του τόπου. Αντίθετα, τον έκανε να νιώσει ακόμα περισσότερο συνδεδεμένος με το βουνό και τη φύση γύρω του.

Ο Κωνσταντίνος Βασιλακάκος αναφέρει:

«Σε αυτό το βίντεο σας ταξιδεύω μαζί μου στην αγαπημένη μου κορυφή στο Τσμί. Εδώ θα σας ξεναγήσω στην κορυφή και θα μοιραστώ μαζί σας τα βιώματα μου από την κορυφή καθώς και από τα 11 χρόνια που κοιμάμαι στις κορυφές των βουνών...

Η ανάβαση έγινε στις 30/4/2024 για να αποχαιρετίσω τον Απρίλιο. Σκέφτηκα μέσα μου, τι καλύτερο από το να με βρει ο μήνας Μάιος στην αγαπημένη μου κορυφή; Από όταν έφτασα στην κορυφή μέχρι και την ώρα που έφυγα από την κορυφή ήμουν μέσα στα σύννεφα και την ομίχλη.

Δεν κατάφερα να δω τον έναστρο ουρανό και να τον φωτογραφίσω. Κατά τις 2 το βράδι μάλιστα, καθώς είχε μπει ο μήνας Μάιος έπεσαν και κάποιες ψιχάλες. Όλα αυτά δεν μπήκαν εμπόδιο όμως στο να απολαύσω την κορυφή, στο να νιώσω ηρεμία, ταύτιση με το βουνό και γαλήνη.. Αυτό το υπέροχο αίσθημα...

Θα χαρώ να σας ταξιδέψω και σε άλλες κορυφές!!»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις