ΣΠΑΡΤΗ. Ομογενής, επιχειρηματίας και διατεθειμένος να θέσει υποψηφιότητα ως δήμαρχος στη Σπάρτη. Ο Δημήτρης Κακαλέτρης κατάγεται από τον Μυστρά και έχει επιστρέψει στην Ελλάδα το 2009. Είναι άνθρωπος της αγοράς, με επιδόσεις στο εμπόριο και στις εξαγωγές προϊόντων. Έχει δημιουργήσει την δική του ετικέτα στην παγκόσμια αγορά διακινώντας ελαιόλαδο από την Ελλάδα, της Ιταλία και την Ισπανία.

Λίγες μέρες πριν την κατάθεση ψηφοδελτίων για τις δημοτικές εκλογές του 2023 ανακοίνωση την θέλησή του να είναι υποψήφιος δήμαρχος. Φιλοξενήθηκε γι’ αυτό στην συμπαραγωγή «Εκλογές 2023» της Apela.gr και του Notospress.gr. Προφανώς δηλώνει με αυτόν τον τρόπο τη διαφωνία του με τα πεπραγμένα, την ανησυχία του για την πορεία της πόλης και των χωριών και την επιθυμία του να καταθέσει μια άλλη πρόταση για την πρόοδο.

Αναφέρεται με έμφαση στη ανάγκη για δημιουργία Brand name της Σπάρτης, στην παραγωγή πλούτου και στην ανάπτυξη όχι μέσω δανεικών και στην ενεργοποίηση των νέων. Προφανές επίσης είναι ότι δεν τον εκφράζει καμία από τις κατατεθειμένες δημόσια υποψηφιότητες.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις