ΛΑΚΩΝΙΑ. Ο Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας Θεόδωρος Βερούτης, συναντήθηκε την Τετάρτη 2 Αυγούστου 2023, στο γραφείο του, με εκπροσώπους της Παλλακωνικής Ομοσπονδίας ΗΠΑ και Καναδά και συγκεκριμένα με τον Πρόεδρο Κόκκοτο Φώτιο, τον Αντιπρόεδρο Κόντο Χρήστο, τον τέως Πρόεδρο Κουτράκο Κωνσταντίνο, τον Πρόεδρο Νεολαίας Κόντο Παναγιώτη και την Γραμματέα Κόκκοτου Βαρβάρα.

Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν, κυρίαρχο θέμα αποτέλεσε το Συνέδριο που θα διοργανώσει η Παλλακωνική Ομοσπονδία ΗΠΑ και Καναδά στις 22-26 Ιουλίου 2024 στη Λακωνία.

Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης αφού ευχαρίστησε τους εκπροσώπους της Παλλακωνικής Ομοσπονδίας ΗΠΑ και Καναδά για την επίσκεψή τους, τόνισε ότι η Ομογένεια αποτελεί μια βασική παράμετρο ισχύος του ελληνισμού μέσω της σημαντικής και μακροχρόνιας προσφοράς των ομογενών μας σε κοινωνικό – οικονομικό επίπεδο προς την πατρίδα μας. Διαβεβαίωσε δε, πως θα καταβάλλει και ο ίδιος κάθε δυνατή προσπάθεια στην επιτυχία του Συνεδρίου, που θα αποτελέσει κορυφαίο γεγονός για τη Λακωνία.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις