ΣΠΑΡΤΗ. Σε τακτική δημόσια συνεδρίαση συνέρχεται το Δημοτικό Συμβούλιο Σπάρτης (Δημαρχιακό Μέγαρο - Κεντρική Πλατεία Σπάρτης - αίθουσα συνεδριάσεων) στις 12 Ιουλίου 2023 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00 για συζήτηση και λήψη αποφάσεων σε 11 θέματα της ημερήσιας διάταξης.

ΘΕΜΑΤΑ

1ο Εκχώρηση της χρηματοδότησης του Δήμου Σπάρτης από τη συμμετοχή του στην Εναλλακτική Διαχείριση των δημοτικών αποβλήτων συσκευασίας. Εισηγ.: κ. Δήμητρα Παπανικολάου.

2ο Περί συμμετοχής του Δήμου Σπάρτης στις αντικατοχικές εκδηλώσεις ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΜΗΣ ΜΟΡΦΟΥ στις 6-9 Οκτωβρίου 2023- ορισμός εκπροσώπων. Εισηγ.: κ. Παναγιώτης Τριτάκης.

3ο Αποδοχή της επιχορήγησης του Υπουργείου Εσωτερικών, για την καταβολή της Ειδικής Εκλογικής Αποζημίωσης στους υπαλλήλους Δήμων της Χώρας οι οποίοι συμμετείχαν στην προπαρασκευή και διεξαγωγή των Εθνικών Εκλογών της 21ης Μαΐου 2023.- Αναμόρφωση προϋπολογισμού. Εισηγ.: κ. Ζαχαράκη - Αναστασοπούλου Γεωργία.

4ο Αποδοχή της επιχορήγησης από το ΥΠΕΣ για την κάλυψη δαπάνης μισθοδοσίας του προσωπικού καθαριότητας, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου στα Δ.ΙΕΚ και τα ΣΔΕ της επικράτειας – Αναμόρφωση προϋπολογισμού. Εισηγ.: κ. Ζαχαράκη-Αναστασοπούλου Γεωργία.

5ο Προσωρινή μετατόπιση περιπτέρων στα πλαίσια του έργου «Ανάπλαση Κέντρου Σπάρτης». Εισηγ.: κ. Χρήστος Κανακάκος.

6ο Περί ανανέωσης μίσθωσης περιπτέρου στη συμβολή των οδών Ορθίας Αρτέμιδος και Θερμοπυλών. Εισηγ.: κ. Χρήστος Κανακάκος.

7ο Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικ. έτους 2023 - Αλλαγή χρηματοδότησης. Εισηγ.: κ. Ζαχαράκη-Αναστασοπούλου Γεωργία.

8ο Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικ. έτους 2023. Εισηγ.: κ. Ζαχαράκη-Αναστασοπούλου Γεωργία.

9ο Αναμόρφωση προϋπολογισμού και τεχνικού προγράμματος οικ. έτους 2023. Εισηγ.: κ. Ζαχαράκη-Αναστασοπούλου Γεωργία.

10ο Χορήγηση παράτασης προθεσμίας του έργου «ΟΔΟΠΟΙΙΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ Δ.Ε. ΦΑΡΙΔΟΣ 2019-2020». Εισηγ.: κ. Ζαχαράκη-Αναστασοπούλου Γεωργία.

11ο Καθορισμός αριθμού μαθητευόμενων ΕΠΑ.Σ., Μαθητείας της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (Δ.ΥΠ.Α) για απασχόληση στο Δήμο Σπάρτης κατά το σχολικό έτος 2023-2024. Εισηγ.: κ. Παναγιώτης Τριτάκης.

Συνεδριάσεις Οικονομικής Επιτροπής

Μια ημέρα νωρίτερα, την Τρίτη 11 Ιουλίου συνεδριάζει η Οικονομικη Επιτροπή του Δήμου Σπάρτης.

Συγκεκριμένα:

Τακτική συνεδρίαση στο Δημοτικό Κατάστημα (Δημαρχιακό Μέγαρο - Κεντρική Πλατεία Σπάρτης - αίθουσα συνεδριάσεων), στις 11-07-2023 ημέρα Τρίτη και ώρα 19:00, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑΤΑ

1) Έγκριση μελετών, τευχών δημοπράτησης και υποβολής πρότασης πράξης με τίτλο: «Δράσεις Ψηφιακού Μετασχηματισμού του Δήμου Σπάρτης», στο πλαίσιο της πρόσκλησης «ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΟΤΑ» του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, που συγχρηματοδοτείται από το ΕΤΠΑ

2) Έγκριση του άγονου της αρ.πρωτ.οικ.9400/25-05-2021 πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη μίσθωση ακινήτου για τη στέγαση του 4ου 1/Θ Νηπιαγωγείου Σπάρτης»

3) Αποδοχή της επιχορήγησης του Υπουργείου Εσωτερικών , για την καταβολή της Ειδικής Εκλογικής Αποζημίωσης στους υπαλλήλους Δήμων της Χώρας οι οποίοι συμμετείχαν στην προπαρασκευή και διεξαγωγή των Εθνικών Εκλογών της 21ης Μαΐου 2023.-Αναμόρφωση προϋπολογισμού

4) Αποδοχή της επιχορήγησης από το ΥΠΕΣ για την κάλυψη δαπάνης μισθοδοσίας του προσωπικού καθαριότητας, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου στα Δ.ΙΕΚ και τα ΣΔΕ της επικράτειας – Αναμόρφωση προϋπολογισμού.

5) Έγκριση 3ου Πρακτικού Επιτροπής Διαγωνισμού Προμήθειας «Αισθητική αναβάθμιση δημόσιου χώρου, εγκατάσταση συστημάτων έξυπνης πόλης και βιώσιμης αστικής κινητικότητας»

6) Έγκριση κίνησης οχημάτων Δήμου Σπάρτης

7) Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικ. έτους 2023 - Αλλαγή χρηματοδότησης

8) Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικ. έτους 2023

9) Αναμόρφωση προϋπολογισμού και τεχνικού προγράμματος οικ. έτους 2023

Στις 11-07-2023 ημέρα Τρίτη και ώρα 19:25, συνεδρίαση για συζήτηση και λήψη αποφάσεως στο πιο κάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ: Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (Α.Π.Ε) του έργου «Οδοποιία Βουτιάνων».

Στις 11-07-2023 ημέρα Τρίτη και ώρα 19:30, συνεδρίαση για συζήτηση και λήψη αποφάσεως στο πιο κάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ: Περί ψήφισης πιστώσεων.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις