ΣΠΑΡΤΗ. Διαβάστε για τις κηδείες, τα σαρανταήμερα, τα εξάμηνα, τα ετήσια και τα τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Αντώνης Καρκούλης

Την Πέμπτη 27 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία του 59χρονου Αντώνη Καρκούλη.

Κωνσταντίνα Παπαϊωάννου

Το Σάββατο 29 Ιουνίου στις 9:00 π.μ. στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Κωνσταντίνας Παπαϊωάννου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Διαμάντω - Παναγιώτης και Ιωάννα - Γεώργιος, τα εγγόνια της, τα δισέγγονα της και οι λοιποί συγγενείς της.

Γεώργιος Βλαχάκης

Την Κυριακή 30 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στον Κλαδά τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Γεωργίου Βλαχάκη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Κωνσταντίνα, τα παιδιά του Λεωνίδας - Χαρούλα και Νικολέτα - Δημήτρης, τα εγγόνια του Γεώργιος, Κωνσταντίνα, Αργυρούλα και Παναγιώτα, τα αδέρφια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Ευτυχία Α. Πεϊμανίδη

Την Κυριακή 30 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Ευτυχίας Α. Πεϊμανίδη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Κώστας - Ευαγγελία, η αδερφή της Σωτηρία, η εγγονή της Ευτυχία, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Ιωάννης Π. Χαρβούρος

Την Κυριακή 30 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Μαγούλα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Ιωάννη Π. Χαρβούρο. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Δήμητρα (Μιμίκα), τα παιδιά του Τζίνα - Δήμητρα Καρκατσέλης και Λίνα - Δημοσθένης Τσαπάρας, τα εγγόνια του Κατερίνα, Δήμητρα, Μαριάννα και Κυριάκος, τα αδέρφια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Ελένη Θεοφιλάκου

Την Κυριακή 30 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Αγίων Ταξιαρχών στη Λογγάστρα τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Ελένης Θεοφιλάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Παναγιώτα, Δημήτριος και Θεόφιλος, τα εγγόνια της, τα δισέγγονα της και οι λοιποί συγγενείς της.

Νικόλαος Πενέσης

Την Κυριακή 30 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στον Κλαδά τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Νικόλαου Πενέση. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Ευθυμία, τα παιδιά της Μελίνα - Βασίλειος Μιχαήλ και Ιωάννης Πενέσης, τα εγγόνια του Ευαγγελία - Κωνσταντίνα και Αντώνιος - Νικόλαος, η δισέγγονη του και οι λοιποί συγγενείς του.

Σταυρούλα Αθ. Τζάρα

Την Κυριακή 30 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Ζαγάνα τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Σταυρούλας Αθ. Τζάνα. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Διαμάντω, Γεώργιος και Δημήτριος, ο εγγονός της Δημήτριος, η δισέγγονη της Αδαμαντία και οι λοιποί συγγενείς της.

Χαρίλαος Γ. Θεοφιλογιαννάκος (Ιατρός)

Την Κυριακή 30 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στα Ανώγεια τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Χαρίλαου Γ. Θεοφιλογιαννάκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Μελπομένη, τα τέκνα του Παναγιώτα - Κωνσταντίνος και Γεώργιος, η εγγονή του, τα αδέρφια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις