ΣΠΑΡΤΗ. Η ψηφοφορία για την ανάπλαση της Παλαιολόγου ολοκληρώνεται ενώ «όλη μαζί» η αντιπολίτευση στον δήμο Σπάρτης, πλην ΚΚΕ, έχει ζητήσει ειδική συζήτηση για το θέμα και απάντηση σε κρίσιμα ερωτήματα. Έχει ενδιαφέρον να δούμε πως ψηφίσατε οι αναγνώστες του Notospress.

Mε 946 συμμετοχές δίνετε ένα ασφαλές δείγμα για όσα θέλετε και για εκείνα που δεν θέλετε.

Στο ερώτημα «Συμφωνείς να επεκταθεί η ανάπλαση της Παλαιολόγου στη Σπάρτη πέραν του κέντρου;» οι 6 στους 10 απαντήσατε Ναι.

Το 27% των αναγνωστών που συμμετείχατε θέλετε Φοίνικες στην ανάπλαση Παλαιολόγου και το 33% συμφωνείτε με ό,τι έχει γίνει έως τώρα στο κέντρο τη Παλαιολόγου. Μόνον ένα 4% ζητάτε νέο σχέδιο για την ανάπλαση.

Όχι στην επέκταση της ανάπλασης λέτε 3-4 στους 10 αναγνώστες. Το 12% του συνόλου των συμμετεχόντων στην ψηφοφορία θέλετε την Παλαιολόγου όπως είναι σήμερα, το 11% ζητάτε να διορθωθεί η ανάπλαση στο κέντρο και ένα 12% ζητάτε να γίνουν όλα από την αρχή.



Αν και κατά πόσο αυτή η ψηφοφορία αυτή μπορεί να συνεισφέρει στον προβληματισμό, στη διαβούλευση και στις αποφάσεις είναι κάτι που θα κρίνουν και θα αξιολογήσουν οι αιρετοί του Δήμου Σπάρτης που έχουν και την ευθύνη των προτάσεων, των αποφάσεων και του ελέγχου.

Τα αποτελέσματα:

«Συμφωνείς να επεκταθεί η ανάπλαση της Παλαιολόγου στη Σπάρτη πέραν του κέντρου;»

  • Nαι 64,5%

Ναι, όπως στο κέντρο 33%

Ναι, με Φοίνικες 27%

Ναι, με τρίτο σχέδιο 4%

  • Όχι 35,5%

Όχι, να μείνει ως έχει 12%

Όχι, να διορθωθεί το κέντρο 11%

Όχι, όλα από την αρχή 12%

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις