ΚΟΡΙΝΘΟΣ. Το χειρουργείο στη χολή έμελλε να γίνει η αρχή του τέλους του. Η Κόρινθος παρακολουθεί τα στοιχεία που αποκαλύπτονται, με έναν γιατρό να έχει ήδη τεθεί σε διαθεσιμότητα και τους στενούς συγγενείς του θύματος, να έχουν ήδη κινηθεί νομικά. Ο άνθρωπός τους κατέληξε από σηψαιμία. Μετά την επέμβαση η κατάστασή του επιδεινώθηκε και λίγες μέρες μετά κατέληξε. Όπως διαπιστώθηκε από τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, μέσα στο σώμα του, είχε ξεχαστεί ένα ιατρικό εργαλείο και πλέον μένει να αποσαφηνιστούν, τα όσα έγιναν με την κατάληξη να είναι τραγική.

Ο άτυχος άντρας, ηλικίας περίπου 60 ετών, πριν περίπου δύο μήνες, χειρουργήθηκε στη χολή στο Νοσοκομείο Κορίνθου.

Σύμφωνα με το loutrakiblog.gr, ο άνδρας παρουσίασε υψηλό πυρετό μετά από λίγες μέρες και εν τέλει πέθανε από σηψαιμία. Διενεργήθηκε νεκροψία – νεκροτομή από ιατροδικαστή, κατά την οποία βρέθηκε μέσα στο σώμα του ένα μικρό χειρουργικό εργαλείο.

Οι οικείοι του εκλιπόντα, κινήθηκαν δικαστικά και διατάχθηκε ΕΔΕ. Ο χειρουργός έχει ήδη τεθεί σε διαθεσιμότητα, με τις έρευνες να συνεχίζονται, ώστε όλα όσα συνέβησαν να έρθουν στο φως και να καταλογιστούν ευθύνες.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις