ΑΡΚΑΔΙΑ. Νέος Πρόεδρος στην Ένωση Δημοτικών Ραδιοτηλεοπτικών ΜΜΕ Ελλάδας εξελέγη ο εκπρόσωπος του Δημοτικού Ραδιοφώνου Τρίπολης κ. Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος. Οι εκλογές για την ανάδειξη νέας Διοίκησης στην Ένωση των Δημοτικών ΜΜΕ πραγματοποιήθηκαν στην Τρίπολη το Σάββατο 6/4/24 στο Δημαρχείο με τη συμμετοχή ένδεκα ( 11 ) Δημοτικών Ραδιοφώνων και Τηλεοράσεων από ολόκληρη την χώρα.

Η εκλογή του κ. Τριαντάφυλλου Σωτηρόπουλου στην Προεδρία της Πανελλήνιας Ένωσης των Δημοτικών ΜΜΕ επιτυγχάνεται για 2η φορά και αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την Τρίπολη αλλά και για το Δημοτικό Ραδιόφωνο της πόλης.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο κ. Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος αυτή η επιτυχία, η κοινή αποδοχή και η αναγνώριση δεν είναι προσωπική αλλά αντανακλά στη φιλότιμη και αξιόλογη προσπάθεια που καταβάλλουν οι εργαζόμενοι και τα μέλη της Διοίκησης του Δημοτικού Ραδιοφώνου Τρίπολης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι ένδεκα εκπρόσωποι των Διοικήσεων των Δημοτικών ΜΜΕ που προσήλθαν στη Γενική Συνέλευση ψήφισαν την Τρίπολη για το νέο Δ.Σ. της Ένωσης και αμέσως μετά Πρόεδρος του Δ.Σ. εξελέγη ομόφωνα ο κ. Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος.

Το νέο Δ.Σ. της Ένωσης Δημοτικών Ραδιοτηλεοπτικών ΜΜΕ Ελλάδας που προέκυψε από τη Γενική Συνέλευση της Τρίπολης ( 6/4/24 ) είναι το εξής:

  • ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 9.15
  • ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Α: Αθανάσιος Γούναρης Αθήνα 9.84
  • ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Β: Κώστας Λαόσογλου Δημοτικό Ραδιόφωνο Ιωαννίνων
  • ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Μαίρη Αρώνη Επικοινωνία Δημοτικό Ραδιόφωνο Ηρακλείου Αττικής
  • ΤΑΜΙΑΣ: Κολγιώνης Δημήτρης Δημοτικό Ραδιόφωνο Αλεξανδρούπολης
  • ΜΕΛΗ: Αλεξανδρίδης Μιχάλης Δημοτικό Ραδιόφωνο - Τηλεόραση Θεσσαλονίκης ( TV 100 και RADIO 100 ), Βουράκης Ιωσήφ Δημοτικό Ραδιόφωνο Πειραιά Πειραιά ( Κανάλι 1 )

Μέσα σε κλίμα ενότητας και αισιοδοξίας για το μέλλον των Δημοτικών ΜΜΕ ακολούθησε συζήτηση για τα θέματα που θα διαχειριστεί η νέα Διοίκηση και μπήκαν οι προτεραιότητες για τη νέα θητεία του Δ.Σ.

Στην πρώτη δήλωσή του ως Πρόεδρος της νέας Διοίκησης της Ένωσης Δημοτικών Ραδιοτηλεοπτικών ΜΜΕ Ελλάδας ο κ. Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος τόνισε την ανάγκη της ενότητας για να επιτευχθούν οι στόχοι της Ένωσης και ευχήθηκε σε όλα τα νέα μέλη του Δ.Σ. καλή δύναμη και δημιουργική θητεία. Τέλος ο κ. Σωτηρόπουλος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον απερχόμενο Πρόεδρο κ. Νίκο Ζειμπέκη για την προσφορά του στην Ένωση και το πλούσιο έργο που άφησε πίσω του.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις