ΛΑΚΩΝΙΑ. Ο Σύλλογος Συνταξιούχων Πολιτικών Υπαλλήλων του Δημοσίου Νομού Λακωνίας, το Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Σπάρτης, το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ – ΕΦΚΑ Λακωνίας, το Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Γυθείου, σύμφωνα με την απόφαση της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων και τις τοπικής σύσκεψης Συνταξιούχων Πελοποννήσου, καλούν στις 10 Απριλίου, ημέρα Τετάρτη στις 8 μ.μ στο Εργατικό Κέντρο Λακωνίας, στη Σπάρτη, σε σύσκεψη για την Υγεία.

Συγκεκριμένα καλούν σωματεία εργαζομένων σε δομές υγείας πρόνοιας, εργατικά σωματεία και συλλόγους του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, επιστημονικούς φορείς, αγροτικούς συλλόγους «για το συντονισμό της δράσης και του αγώνα για τα οξυμένα προβλήματα στην υγεία που έχει φτάσει σε οριακό σημείο στο νομό μας «όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν.

Θέλουμε τα νοσοκομεία και μονάδες υγείας του νομού πλήρως στελεχωμένες. Τίποτα λιγότερο

Η πρόσκληση: «Καλούμε όλους τους φορείς και τους κατοίκους της Λακωνίας να ενώσουμε τις φωνές μας και να πούμε «ως εδώ» δεν πάει άλλο!! Να μπει ένα τέλος στη συνεχιζόμενη διάλυση της δημόσιας υγείας. Πρέπει να αντιδράσουμε γιατί οι ζωές μας δεν μπαίνουν σε καμία ζυγαριά. Θέλουμε τα νοσοκομεία και όλες τις μονάδες υγείας του νομού μας πλήρως στελεχωμένες με το απαραίτητο προσωπικό. Τίποτα λιγότερο!

Η αγανάκτηση και ο θυμός να γίνει αγώνας για δημόσια δωρεάν υγεία

Δεν εμπιστευόμαστε αυτούς που μας έφτασαν ως εδώ!. Όσες προκηρύξεις και να γίνουν δεν πρόκειται να καλυφθούν με τα λίγα ψίχουλα παραπάνω και χωρίς αξιοπρεπείς μισθούς. Ενώ η υποστελέχωση χτυπάει κόκκινο η κυβέρνηση αποφάσισε να λειτουργήσει απογευματινά χειρουργεία με τιμοκατάλογο, λες και οι γιατροί είναι τόσοι πολλοί που δεν έχουν τι να κάνουν. Αυτήν την απόφαση στηρίζει και η διοικήτρια του νοσοκομείου.

Η αγανάκτηση και ο θυμός να γίνει αγώνας για δημόσια δωρεάν υγεία».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις