ΑΙΓΙΟ. Η καθοριστική και ενισχυμένη παρέμβαση στη δωρεάν κατ’οίκον φροντίδα ευπαθών ομάδων, όπως ασθενείς, άποροι, ηλικιωμένοι και χρόνια πάσχοντες, είναι το αντικείμενο του κοινού συμφώνου συνεργασίας που υπέγραψε ο Δήμος Αιγιαλείας με την «Co2gether ΑΜΚΕ», την Τρίτη (26/03) στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχιακού Καταστήματος (πρώην Δημαρχείου) Συμπολιτείας στη Ροδοδάφνη.

Να σημειωθεί εδώ ότι έχουν εξυπηρετηθεί τους τελευταίους μήνες συνολικά πάνω από 360 συμπολίτες, κυρίως σε οικισμούς απομακρυσμένων περιοχών από τα αστικά κέντρα του Δήμου, ενώ έχει δοθεί υγειονομικό υλικό σε ιδρύματα και φορείς κόστους 35.000 ευρώ αλλά και μεγάλη ποσότητα τροφίμων σε δομές της περιοχής.

Δημήτρης Καλογερόπουλος: «Οι πόρτες μας είναι πάντοτε ανοιχτές για συνεργασίες όπως αυτή με την Co2gether»

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του προγράμματος συνεργασίας, ο Δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος εξήρε το έργο της Πρόνοιας του Δήμου και δήλωσε τα εξής: «Είναι υποχρέωσή μας να βοηθάμε όσους χρειάζονται βοήθεια και οφείλω να ευχαριστήσω το προσωπικό της Πρόνοιας και των επί μέρους υπηρεσιών για τη συγκροτημένη και αποτελεσματική δουλειά. Οι πόρτες μας είναι πάντοτε ανοιχτές για συνεργασίες όπως αυτή με την Co2gether, ενώ πρέπει να τονίσω ότι δεν προκύπτει καμία οικονομική υποχρέωση στον Δήμο».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις