ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Με σύνθημα «Να νικήσει η Αγροτιά» η Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου στέκεται στο πλευρό των αγροτών. Θυμίζει φράση αγρότη: «Ένα καράβι θέλει 50 τόνους πετρέλαιο και το παίρνει αφορολόγητο, εμείς με 50 τόνους οργώνουμε 10.000 στρέμματα επί 10 χρόνια»

Συγκεκριμένα η Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου αναφέρει:

«Το μεγαλειώδες συλλαλητήριο στο Σύνταγμα, των αγροτών και των αλληλέγγυων εργαζομένων και συνταξιούχων αποτέλεσε, ένα ηχηρό μήνυμα, προς την κυβέρνηση ότι η Αγροτιά δεν αντέχει άλλο. Πρέπει να, δικαιωθούν τα αιτήματα της για να μπορέσει να ζήσει και να καλλιεργήσει τη μάνα, γη που τρέφει όλη τη κοινωνία. Η κραυγή αγωνίας ,αλλά ,και αγωνιστικής, διάθεσης, που βγήκε μέσα από τις, ομιλίες των εκπροσώπων των αγροτών ήταν συγκλονιστική και χαρακτηριστική ότι δεν πάει άλλο.

«Μας κάψατε ,μας πνίξατε θα σας πνίξει η οργή μας» , «Πως θα ταΐσουμε τα παιδιά μας;», «Ένα καράβι θέλει 50 τόνους πετρέλαιο και το παίρνει αφορολόγητο, εμείς με 50 τόνους οργώνουμε 10.000 στρέμματα επί 10 χρόνια» ήταν μερικές χαρακτηριστική και συγκλονιστικές φράσεις τους. Εδώ και τώρα να ικανοποιηθεί το σύνολο των αιτημάτων τους, για να επιβιώσει και η Αγροτιά και η κοινωνία,. Η Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου ήταν είναι και θα είναι σταθερά ,στο πλάι της αγωνιζομένης αγροτιάς».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις