ΚΟΡΙΝΘΙΑ. Μια υπόθεση-θρίλερ εξετάζουν οι Αρχές και αφορά την οικογένεια στην Κορινθία, τα μέλη της οποίας δηλώνουν παλαιοχριστιανοί και ζουν σε ένα αυτοσχέδιο λαγούμι στην ορεινή Κορινθία. Στην εκπομπή του ΑΝΤ1 Καλημέρα Ελλάδα και στον Γιώργο Παπαδάκη μίλησε η αδερφή του Μανώλη Καλαϊτζιδάκη, του πατέρα της οικογένειας.

Σχετικά με τον αδερφό της είπε πως «η ζωή του αδερφού μου δεν είχε κάτι το περίεργο, από μικρούς μας μεγαλώσανε πάρα πολύ ωραία, δεν μας έλειψε ποτέ τίποτα. Απλά μεγαλώσαμε σε νησί. Ο αδερφός μου λατρεύει τα παιδιά του, δεν υπάρχει περίπτωση αιμομιξίας».

Όσον αφορά τις πεποιθήσεις που έχει ο αδερφός της ανέφερε: «Τα πιστεύω του κάθε ανθρώπου είναι σεβαστά. Είμαστε μια οικογένεια πολύ δεμένη».

Συνέχισε λέγοντας ότι δεν γνώριζε ακριβώς τις συνθήκες διαβίωσης της οικογένειας. «Όσον αφορά τα παιδιά εγώ δεν πίστευα ότι θα δω κάτι τέτοιο, στις κλήσεις βλέπαμε ένα τροχόσπιτο. Δεν ξέρω γιατί ο αδερφός μου δεν τα πήγαινε σχολείο, αυτό δεν μπορώ να το απαντήσω. Άμα ο αδερφός μου είχε τέτοιες πεποιθήσεις, δεν θα είχαν τελειώσει το σχολείο ούτε θα σπουδάζανε. Τις απόψεις του κάθε ανθρώπου και τα πιστεύω του τα σεβόμαστε».

«Δεν μου αρέσει που δεν πηγαίνουν σχολείο τα παιδιά του αδερφού μου, δεν ξέρω γιατί το κάνει», είπε ακόμη.

Σχετικά με το γεγονός ότι ο αδερφός της δούλευε από απόσταση είπε: «Και εγώ κάποια στιγμή έχω δουλέψει από απόσταση. Δύο χρόνια ήταν άνευ αποδοχών, το υπόλοιπο κομμάτι δεν μπορώ να το ξέρω».

Σε ερώτηση για τον λόγο που αρνείται ο αδερφός της να γίνει τεστ DNA είπε: «Το ποιανού είναι το παιδί της ανιψιάς μου δεν αφορά κανέναν. Ο αδελφός μου αρνείται το τεστ DNA στα πλαίσια του παλαιοχριστιανισμού. Θέλω να πω στον αδερφό μου να κάνει το τεστ DNA. Είμαστε όλοι εδώ για να σας βοηθήσουμε, η σύζυγος του αδερφού μου μπορεί να έχει φοβηθεί μην της πάρουνε τα παιδιά. Κάνω έκκληση στην σύζυγο του αδερφού μου να γυρίσει με τα παιδιά».

Νωρίτερα στην εκπομπή ο Γιώργος Καλλιακμάνης είπε σχετικά με την πληροφορία ότι η μητέρα των παιδιών της οικογένειας κρύβεται σε ένα μοναστήρι ότι δεν ισχύει. Επίσης, το πιθανότερο είναι ότι δεν είναι ούτε στη γιαγιά των παιδιών.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις