AΡΓΟΣ. Ο Δήμος Άργους Μυκηνών ανακοίνωσε τα εξής σε σχέση με τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες.

Δεν θα λειτουργήσει η Λαϊκή αγορά

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών ανακοινώνει πως λόγω της παράτασης των περιοριστικών μέτρων της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της πανδημίας του Covid 19 (ΦΕΚ 91/16-1-2021 τεύχος Β΄) στην Αργολίδα, η λαϊκή αγορά Άργους δεν θα λειτουργήσει την Τετάρτη 20 και το Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021. Την Δευτέρα 25 Ιανουαρίου ημερομηνία άρσης των περιοριστικών μέτρων θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση.

Πιο αργά η έναρξη των μαθημάτων αύριο Τρίτη 19/1 λόγω παγετού

Για λόγους ασφάλειας των Μαθητών και των Εκπαιδευτικών, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή και των χαμηλών θερμοκρασιών, με αποτέλεσμα την δημιουργία παγετού, η παράταση της ώρας έναρξης των μαθημάτων, την Τρίτη 19-1-2021, κατά δύο ώρες, για τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αργολίδας του Δήμου Άργους Μυκηνών που βρίσκονται εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου μας, προκειμένου να διασφαλισθεί η ομαλή μετακίνηση τους, κατά την πρόσβαση και την παραμονή στους σχολικούς χώρους και η εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων που βρίσκονται εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου μας.

Ώρα προσέλευσης νηπίων βρεφών αύριο 19/1 ημέρα Τρίτη

Για λόγους ασφάλειας των βρεφών και νηπίων , λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή και των χαμηλών θερμοκρασιών, με αποτέλεσμα την δημιουργία παγετού, με απόφαση Δημάρχου δίνεται παράταση στην ώρα έναρξης προσέλευσης νηπίων /βρεφών , για την Τρίτη 19-1-2021. Η προσέλευση σε όλους τους Δημοτικούς Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Άργους –Μυκηνών θα γίνει στις 10:00 π.μ., προκειμένου να διασφαλισθεί η ομαλή μετακίνηση των παιδιών και των γονέων.

Rapid tests COVID 19

Αύριο Τρίτη 19/1, θα πραγματοποιηθούν rapid tests COVID 19 από την ΚΟΜΥ Αργολίδας, στην περιοχή του Αγίου Προκοπίου (αεροδρόμιο) και συγκεκριμένα στο νηπιαγωγείο από τις 8:00 έως και τις 10:00.

Ειδήσεις σήμερα:

Δραματικό το lockdown για Άργος και Σπάρτη. Μιλούν στο notospress.gr οι πρόεδροι των εμπόρων

Με 23 κρούσματα σήμερα η Πελοπόννησος

Πότε ανοίγουν τα Χιονοδρομικά σε Καλάβρυτα και Μαίναλον

Ποια Ελβετία; Ταξίδι στα χιονισμένα Τρίκαλα Κορινθίας και τη Λίμνη Δόξα (video)

Συναγερμός στην Πάτρα! Μεγάλη διασπορά κρουσμάτων σε παθολογική του «Αγίου Ανδρέα»

Με… δήμαρχο και κουμπάρο οι γάμοι στην Πάτρα!