Λάμψε για τις Γιορτές

Η πολυαναμενόμενη εποχή που όλοι περιμένουν κάθε χρόνο έχει φτάσει και οι προσκλήσεις για δείπνα, πάρτι και άλλες εορταστικές εκδηλώσεις έχουν ήδη ξεκινήσει, ενώ τα σχέδια για εξόδους με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα διαδέχονται το ένα το άλλο. Σε όλα αυτά, θα χρειαστείς ένα αψεγάδιαστο δέρμα και λαμπερή επιδερμίδα!

To Met Cosmetic Προτείνει

Γιόρτασε αυτή την περίοδο των Χριστουγέννων με μια λαμπερή επιδερμίδα! Στo Met Cosmetic , καταλαβαίνουμε τη σημασία του να αισθάνεσαι και να δείχνεις τον καλύτερό σου εαυτό κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου. Γι' αυτό είμαστε δίπλα σου και σου προτείνουμε μερικές από τις εξειδικευμένες υπηρεσίες μας, οι οποίες είναι προσαρμοσμένες κατάλληλα για να εξασφαλίσουν ένα αψεγάδιαστο δέρμα και λαμπερή επιδερμίδα για τις γιορτές.

Και φυσικά έχοντας 5 ιατρεία στην Ελλάδα διάλεξε το Ιατρείο που σε εξυπηρετεί και έλα να κάνεις τις συνεδρίες που έχεις διαλέξει. Διάλεξε ανάμεσα σε:

ΠΑΤΡΑ,ΖΑΚΥΝΘΟΣ,ΛΕΥΚΑΔΑ,ΠΡΕΒΕΖΑ,ΑΘΗΝΑ

Δερματολογικός καθαρισμός: Ξεκίνησε την εορταστική περίοδο με καθαρό πρόσωπο! Ο δερματολογικός καθαρισμός έχει σχεδιαστεί για να καθαρίσει σε βάθος το δέρμα, απομακρύνοντας τους ρύπους και τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, αφήνοντάς το με μια ανανεωμένη και αναζωογονημένη εμφάνιση.

Θεραπεία Χρυσού: Αφέσου στην πολυτέλεια με τη θεραπεία ενυδάτωσης με θεραπεία χρυσού. Αυτή η πλούσια θεραπεία όχι μόνο προσφέρει έντονη ενυδάτωση αλλά είναι η απόλυτη μη επεμβατική θεραπεία για γέμισμα ρυτίδων, λάμψη και flash lifting! Η θεραπεία εμπλουτίζει το δέρμα με απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, αφήνοντάς το ελαστικό, λαμπερό και έτοιμο να λάμψει για τις γιορτινές ημέρες!

Dermapen: Βελτίωσε την υφή του δέρματός σου και αναζωογόνησε την εμφάνισή του με τη θεραπεία Dermapen. Αυτή η καινοτόμος τεχνική microneedling διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου, μειώνοντας αποτελεσματικά τις λεπτές γραμμές, τις ρυτίδες και τα σημάδια, με αποτέλεσμα το δέρμα να δείχνει πιο λείο και νεανικό.

Μεσοθεραπεία προσώπου: Ζήσε τη μεταμορφωτική δύναμη της Μεσοθεραπείας προσώπου! Αυτή η θεραπεία περιλαμβάνει την έγχυση ενός εξειδικευμένου κοκτέιλ βιταμινών, μετάλλων και αντιοξειδωτικών απευθείας στο δέρμα, αναζωογονώντας και θρέφοντάς το εκ των έσω. H Μεσοθεραπεία Προσώπου παρέχει βαθιά ενυδάτωση, βελτιώνει τον τόνο και την υφή του δέρματος και αποκαθιστά τη νεανική λάμψη, καθιστώντας τη θεραπεία ως την ιδανική αναζωογόνηση πριν από τις διακοπές.

Φέτος τα Χριστούγεννα, δώσε προτεραιότητα στην αυτοφροντίδα και περιποιήσου τον εαυτό σου με τη γκάμα των υπηρεσιών μας στο Met Cosmetic. Αγκάλιασε την εποχή με αυτοπεποίθηση και ακτινοβόλησε ομορφιά καθ' όλη τη διάρκεια των εορτών. Κλείσε το ραντεβού σου σήμερα και απόκτησε ένα λαμπερό πρόσωπο για την πιο όμορφη εποχή του χρόνου!

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις