Σίγουρα ήταν η μέρα της. Η παίκτρια που κατάφερε να φτάσει στον τελικό του χθεσινό επεισοδίου του «Τροχού της Τύχης» έφυγε με ένα σημαντικό ποσό, αλλά και με το αυτοκίνητο που κληρώνει το τηλεπαιχνίδι του Star.

Η 31χρονη δασκάλα Ξένια, μητέρα ενός μωρού 6 μηνών, έφτασε στον τελικό του «Τροχού της Τύχης» με το ποσό των 3.100 ευρώ και έλυσε με ευκολία τον τελευταίο γρίφο, γράφοντας τη δική της ιστορία σε ένα από τα μακροβιότερα παιχνίδια της ελληνικής τηλεόρασης.

Η κατηγορία ήταν «αντίθετα» και η παίκτρια ζήτησε να ανοίξουν το Κ, το Ν, το Μ και το Ε και πριν καν ανοίξουν όλα τα γράμματα είπε τη λύση του γρίφου που ήταν οι λέξεις: «Κατάθεση-Ανάληψη».

Πανηγύρια στο στούντιο για την παίκτρια που κέρδισε το αυτοκίνητο

Ωστόσο, αυτή δεν ήταν η μόνη έκπληξη καθώς νωρίτερα γυρίζοντας τον μικρό τροχό είχε πάρει τον φάκελο με τον αριθμό 2. Ο παρουσιαστής του «Τροχού», Πέτρος Πολυχρονίδης άνοιξε τον φάκελο και όταν αποκαλύφθηκε η λέξη «αυτοκίνητο» η παίκτρια δεν το πίστευε.

Όπως ήταν φυσικό οι πανηγυρισμοί ήταν ξέφρενοι με όλους τους παρευρισκόμενους να δίνουν συγχαρητήρια στην παίκτρια που επέστρεψε στο σπίτι της τόσο με χρήματα, όσο και με ένα ολοκαίνουργιο ΙΧ.

Δείτε το βίντεο με τον επικό τελικό στον «Τροχό της Τύχης»:

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις