ΗΠΑ. «Είναι μια ερώτηση τόσο παλιά όσο ο χρόνος: πόσο καιρό πρέπει να περιμένετε πριν κάνετε σεξ με τον σύντροφό σας; Ως γυναίκα, αυτή η ερώτηση είναι ιδιαίτερα δύσκολη και όχι επειδή υποτίθεται ότι είμαστε «κυρίες». Αυτή η άποψη τελείωσε αμέσως μόλις τα κορίτσια του Sex and the City τόλμησαν να παραδεχτούν ότι οι γυναίκες το απολαμβάνουν όσο και οι άντρες» είπε η Jana Hocking, ειδική σε θέματα σε σχέσεων.

«Όχι, όχι, είναι πιο δύσκολο για τις γυναίκες γιατί χάρη στον podcaster Joe Rogan, όλοι έχουμε ακούσει για το «σύνδρομο PNS» που είναι το πώς ο άνδρας βιώνει κάποιο είδος ενοχής μετά την κορύφωση, κυρίως για το πώς πέτυχε οργασμό» πρόσθεσε η Hocking.

Αυτό το συναίσθημα θα μπορούσε να είναι το αποτέλεσμα μιας σχέσης, μιας εικόνας πορνογραφικού υλικού ή της επαφής με κάποιον για τον οποίο δεν έχουν πραγματικά αισθήματα. Ο Ρόγκαν το εξηγεί καλύτερα λέγοντας: «Συνειδητοποιείς ότι έκανες ένα λάθος, ειδικά αν η γυναίκα σε αγαπάει πραγματικά, και δεν την αγαπάς και είσαι σαν “Ω, έκανα ένα λάθος”». Έτσι, πιστέψτε με όταν λέω, ως γυναίκα δεν θέλετε να πάτε στο κρεβάτι με έναν άντρα πολύ νωρίς μόνο και μόνο για να κάνει τη δουλειά του, να βιώσει το PNS και μετά να εξαφανιστεί…

«Ειλικρινά πιστεύω ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο βάναυσο από το να εξαφανιστούν μετά το σεξ. Απαράδεκτο» τόνισε η Hocking. Έτσι, όταν άκουσα μια ολοκαίνουργια θεωρία σχετικά με το πόσο καιρό πρέπει να περιμένετε πριν κάνετε σεξ, ενθουσιάστηκα. Όταν μου δόθηκε για πρώτη φορά η απάντηση, έβγαλα κυριολεκτικά τον ήχο “pfffft”. «Ναι, ακούγεται γελοίο…. Αλλά σκεφτείτε λίγο και αυτή τη θεωρία και τελικά μπορεί να καταλήξετε σε αυτήν» σημείωσε η σύμβουλος για το σεξ.

«Το άκουσα το περασμένο Σαββατοκύριακο κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού, ενώ άκουγα ένα υπέροχο podcast γνωριμιών από μια γυναίκα που ονομάζεται «Tinx». Ναι, υπέροχο όνομα. Περνούσε από μια λίστα με γνωριμίες και ανέφερε ότι μία φίλη της έχει πλέον αποφασίσει να μην κοιμάται με έναν άντρα μέχρι να ξοδέψει τουλάχιστον 2000 δολάρια σε ραντεβού μαζί της. Ναι, καλά διαβάσατε, 2.000 δολάρια. Δεν έχει ακούσει κανείς για την κρίση κόστους ζωής; Το μόνο που μετράει είναι τα μετρητά, τα μετράμε όλα σε χρήματα; Συγκεκριμένα, 2. 000 δολάρια! Στην αρχή ένιωσα λίγο αγανακτισμένη… » είπε η Hocking.

Σίγουρα μπορείς να κρατήσεις έναν άντρα με αυτό; Επιπλέον, στη σημερινή εποχή, δεν θα έπρεπε να πληρώνουμε ούτως ή άλλως μισό – μισό τον λογαριασμό; Εντάξει, εντάξει, αυτό είναι μια συζήτηση για άλλη μια μέρα. Αλλά τα 2.000 δολάρια σε ραντεβού πριν προχωρήσετε… ακούστηκαν λίγο ακραία… στην αρχή. Έπειτα άφησα το μυαλό μου να περιπλανηθεί στους άντρες με τους οποίους πήγα μαζί τους στο κρεβάτι μετά από τρία έως πέντε ραντεβού και σκέφτηκα: «Αν γνώριζα αυτή τη θεωρία, πιθανότατα θα μπορούσα να είχα αποφύγει μερικά λάθη…» σημείωσε η ίδια.

Σύμφωνα με την ειδική σε θέματα σεξ:

Ο πρώτος λόγος για τον οποίο ο νέος κανόνας μετράει κάπως για μένα είναι ότι αν ένας άντρας είναι πρόθυμος να πάει σε αρκετά ραντεβού για να δικαιολογήσει έξοδα 2.000 δολάρια από την τσέπη του, αυτό πιθανότατα σημαίνει ότι ο άντρας να έχει επενδύσει σωστά σε εσάς. Θέλω να πω, αν μια λίμπιντο μπορεί να αντέξει τόσα πολλά ραντεβού, τότε είναι ο σωστός. (Λοιπόν, εκτός κι αν είναι πολύ “φορτωμένος” και μπορεί άνετα να πετάξει 2.000 δολάρια σε ένα με δύο ραντεβού. Ο δεύτερος λόγος που μου αρέσει αυτός ο κανόνας, και νομίζω ότι το πιο σημαντικό, είναι ότι περνάμε τόσο χρόνο μαζί χωρίς να αποσπάται η προσοχή μας από το να έχουμε στο μυαλό μας μόνο το σεξ…

Για παράδειγμα, πήγα μερικά ραντεβού με έναν άντρα πέρυσι και ένιωσα άνετα στην απόφασή μου να κοιμηθώ μαζί του μετά από τρία ραντεβού. Στο τέταρτο ραντεβού, ωστόσο, ανακάλυψα ότι εξακολουθεί να αφήνει τη μαμά του να του πλύνει τα ρούχα του (και είναι κοντά στα 40) και αποκαλεί το κρασί «ροζέ». Eeek! Δεν μπορώ να βγαίνω με άντρα-παιδί. Αν περίμενα μέχρι να φτάσουμε σε αυτό το όριο των 2.000 δολαρίων, θα τα είχα ανακαλύψει όλα αυτά πολύ πριν μου δείξει το σώμα του…. Ίσως, αν θέλουμε να είμαστε λίγο λιγότεροι, τολμώ να πω – ρηχά – αντί να βασίζουμε την απόφαση στα χρήματα, θα μπορούσαμε να τη βασίσουμε σε μια λίστα ελέγχου. Αυτή η λίστα ελέγχου πρέπει να περιλαμβάνει πράγματα όπως:

Τι κάνουν για δουλειά; Διατηρούν τις βασικές ευθύνες των ενηλίκων – όπως να θυμούνται να βγάζουν τα σκουπίδια, πώς να πλένουν ρούχα, μπορούν να μαγειρέψουν ένα βασικό γεύμα; – Πού ζουν; είπε η γυναίκα. Έχουν πάει φυλακή; Αν ναι, για ποιο λόγο; (Μπορεί να γελάσετε με αυτό, αλλά θα εκπλαγείτε από το ποινικό ιστορικό ενός ατόμου). Πριν πόσο καιρό ήταν η τελευταία τους σχέση; Γιατί χώρισαν; Ποια είναι η άποψή τους για την αντισύλληψη; Τα προφυλακτικά πρέπει να είναι αδιαπραγμάτευτο! Νιώθεις ασφάλεια κοντά τους; Αισθάνεστε σίγουροι ότι θα επικοινωνήσουν μαζί σας το επόμενο πρωί πρόσθεσε κάποιες ακόμα “χρήσιμες” ερωτήσεις.

«Εάν μπορείτε να απαντήσετε σε όλα τα παραπάνω, τότε είστε ευπρόσδεκτοι να περάσετε, να συλλέξετε τα 2.000 δολάρια σας και να προχωρήσετε ελεύθερα στο… επόμενο στάδιο» κατέληξε η γυναίκα.

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις