Στο The 2night Show με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου φιλοξενήθηκε το βράδυ της Τρίτης (10/10) η Αθηνά Οικονομάκου και μίλησε μεταξύ άλλων για τη συμμετοχή της στη σειρά, «Ο πρώτος από εμάς» στον ΑΝΤ1 και πόσο την έχει συγκινήσει το σενάριο.

«Είναι πολύ ωραίο, ενδιαφέρον και βαθιά δραματικό σε πάρα πολλές στιγμές. Σε παίρνουν τα ζουμιά και δεν υπάρχει περίπτωση να μη λυγίσεις. Επειδή είναι πολύ σύγχρονο και φρέσκο – ακόμα και σε κηδεία να πας, δεν υπάρχει περίπτωση να μη γελάσεις έστω από την ανάγκη σου να το ξορκίσεις – έτσι γίνεται και στη σειρά. Εκεί που είναι ακραία δραματική σκηνή, κάτι συμβαίνει με αυτούς τους έξι ανθρώπους και ξεκαρδίζεσαι στα γέλια» ανέφερε η Αθηνά Οικονομάκου.

«Από άποψη υποκριτικής πέρα από τα πρώτα χρόνια που έχω κάνει πολύ δυνατές σειρές με πολύ δύσκολους ρόλους και ήμουν και πιτσιρίκα, πλέον πιο ώριμη και έμπειρη σε αυτή τη δουλειά, θέλω να σου πω ότι έχω ζοριστεί πάρα πολύ. Έχουν υπάρξει ημέρες που κλαίω δέκα ώρες τη μέρα και επειδή σου βγαίνει και γίνονται όλα οργανικά, είναι τόσο δυνατό το κείμενο και τόσο καλοί οι ηθοποιοί που παίζω, που ο ένας παίρνει από τα μάτια του άλλου. Δεν μου έχει ξανασυμβεί να είναι και οι έξι έτσι. Εμείς κλαίμε με μαύρο δάκρυ και με τη ψυχή μας για να παίξει ο άλλος ηθοποιός κι ας μην είναι το πλάνο σε εμάς. Το έχουμε πονέσει πάρα πολύ» πρόσθεσε η Αθηνά Οικονομάκου.

Μάλιστα στο αποψινό επεισόδιο της σειράς Φίλιππος και Αλέξης δίνουν το πρώτο τους φιλί μετά από μια συγκλονιστική εξομολόγηση – Ο Μάριος Αθανασίου, ένας καταπιεσμένος ομοφυλόφιλος στο σίριαλ, αποκαλύπτει την σεξουαλική του ταυτότητα.

Η ηθοποιός μίλησε και για την οικογένειά της καθώς και το πώς καταφέρνει να κρατά τις ισορροπίες με την καριέρα της.

Μιλώντας για το πώς είναι η ζωή με δύο παιδιά είπε:

«Επειδή δυσκολεύτηκα στο πρώτο, είχα φόβο και ενοχές. Στο δεύτερο βγήκε πιο αβίαστα, είναι πιο ξέγνοιαστο».

Σαν παιδί ομολόγησε ότι είχε το «σύνδρομο της καλής μαθήτριας».

«Ήμουν ένα παιδί που δεν δημιούργησα ποτέ πρόβλημα. Δεν είχα αλλοπρόσαλλη εφηβεία. Είχα το σύνδρομο της καλής μαθήτριας. Ήμουν ένα παιδί που δούλευε πολύ, με τους φίλους μου, μετρημένα πράγματα».

Παρότι δέχτηκε πρόταση να παρουσιάσει το Shopping Star αρνήθηκε. Γιατί;

«Αρνήθηκα λόγω του σίριαλ. Έσκασε η πρόταση την ίδια περίοδο. Θα πήγαινα αν δεν υπήρχε το σίριαλ, μου άρεσε».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις