ΕΛΛΑΔΑ. Η Έρρικα Πρεζεράκου είναι από τις πιο καταξιωμένες αθλήτριες και παρά τις δυσκολίες των τελευταίων χρόνων, δεν σταματά να χαμογελά, να ζει το κάθε λεπτό και καθημερινά θέλει να κάνει πράγματα για εκείνην. Αφήνει πίσω της τις δύσκολες στιγμές και προχωρά μπροστά. «Ό,τι μας συμβαίνει, χρειάζεται να το αγκαλιάζουμε. Έχω ακόμη κάποιες επεμβάσεις, αλλά πιο μικρές» εκμυστηρεύεται στην «ΟΝ time» και την Σάσα Σταμάτη, αναφερόμενη στο ατύχημα που είχε σε σκάφος αναψυχής και παραλίγο να της κοστίσει τη ζωή.

Πώς αποφάσισες να θέσεις υποψηφιότητα με το συνδυασμό του Νίκου Χαρδαλιά για περιφερειακή σύμβουλος;
Τα τελευταία δέκα χρόνια είχα τουλάχιστον οκτώ προτάσεις από πολύ αξιόλογους ανθρώπους να ασχοληθώ με τα κοινά. Όμως, ήταν τώρα, έπειτα από μια τριετία προκλήσεων και με τη δυναμική παρουσία του Νίκου Χαρδαλιά, που αισθάνθηκα πιο έτοιμη από ποτέ να δεσμευτώ και να μεταλαμπαδεύσω όλα όσα γνωρίζω στους ανθρώπους της περιφέρειας. Έτσι, έθεσα υποψηφιότητα στο Βόρειο Τομέα στην Περιφέρεια Αττικής.

Σε τι φάση σε πετυχαίνουμε επαγγελματικά;
Επαγγελματικά θα έλεγα ότι είμαι σε εξαιρετική φάση. Το Replayce, του οποίου είμαι δημιουργός, είναι μια προπόνηση για το σύγχρονο άνθρωπο, η οποία εργάζεται με τα τρία εσωτερικά πεδία μας (πνεύμα, νόηση, συναίσθημα), αλλά και το εξωτερικό μας πεδίο (σώμα) κι έχει πρόσφατα βραβευτεί για την καινοτομία του. Η προπόνηση σε τέσσερα πεδία σε ευπαθείς ομάδες, όπως ασθενείς Πάρκινσον και ειδικά σχολεία, μας επιβεβαίωσε ότι όταν σκεφτόμαστε, εκπέμπουμε και νιώθουμε θετικά, το σώμα μας είναι πιο ανοιχτό και δεκτικό στο να είναι υγιές.

Στην προσωπική σου ζωή πώς είσαι;
Στην προσωπική μου ζωή έπειτα από τρία χρόνια συνεχόμενων προκλήσεων είμαι σε μια περίοδο κατά την οποία προτεραιότητά μου είναι η εσωτερική ηρεμία.

Μετά το ατύχημα που είχες σε σκάφος αναψυχής και παραλίγο να σου κοστίσει τη ζωή, έχεις αναθεωρήσει κάποια πράγματα;
Κάθε σοκαριστική εμπειρία, όπως αυτή που βίωσα, προφανώς και σε ταρακουνάει εσωτερικά και αναθεωρείς και αλλάζεις αρκετά, αλλά η αλλαγή είναι μονόδρομος για την εξέλιξη. Σημασία δεν έχει η πρόκληση, αλλά πώς θα σταθείς απέναντι σε αυτή.

Σε τι φάση είναι αυτή τη στιγμή η υγεία σου; Θα κάνεις και άλλες επεμβάσεις;
Φροντίζω πολύ το χέρι μου, το δυναμώνω όσο μπορώ. Ό,τι μας συμβαίνει, χρειάζεται να το αγκαλιάζουμε. Έχω ακόμη κάποιες επεμβάσεις, αλλά πιο μικρές.

Έχεις ξεκινήσει και μια δικαστική διαμάχη με τον οδηγό του σκάφους, σε τι φάση βρισκόμαστε;
Έχω κινηθεί δικαστικά και αναμένουμε να δικαστεί η υπόθεσή μου εντός του επόμενου έτους.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις