ΕΛΛΑΔΑ. Στις δύσκολες ώρες που βιώνει η χώρα μας, με τις φονικές πυρκαγιές να αφήνουν πίσω τους νεκρούς, κατακαίγοντας τεράστιες εκτάσεις γης, αναφέρθηκε σε ανάρτησή του ο Αντρέας Γεωργίου, ενώ εξέφρασε την ενόχλησή του για δημοσίευμα που αφορούσε στο πρόσωπό του και τις σεξουαλικές του προτιμήσεις, εν μέσω της έκτακτης κατάστασης που βιώνει η Ελλάδα.

Ο δημοφιλής ηθοποιός και σκηνοθέτης βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Τήνο για τις διακοπές του, με τον ίδιο να «ανεβάζει» την Τρίτη στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από την επίσκεψή του στην Παναγία της Τήνου, με την ευχή να σβήσουν επιτέλους οι φονικές πυρκαγιές.

Λίγες ώρες αργότερα ο Αντρέας Γεωργίου κοινοποίησε σε story του δημοσίευμα που αναφέρεται στο πρόσωπό του, και συγκεκριμένα στον σεξουαλικό του προσανατολισμό, εκφράζοντας την απορία και την ενόχλησή του για το γεγονός ότι «η Ελλάδα καίγεται και ο δημοσιογράφος αυτός αναρωτιέται αν είμαι γκέι!».

Αντρέας Γεωργίου: Το story που κοινοποίησε

Συγκεκριμένα, ο δημοφιλής ηθοποιός και σκηνοθέτης αναδημοσίευσε story στο οποίο συμπεριλαμβανόταν δημοσίευμα που αφορά στην προσωπική του ζωή, αλλά και το σχόλιο ενός δημοσιογράφου, σχολιάζοντας ενοχλημένος το γεγονός.

«Γιατί δεν βρίσκει γυναίκα ο Αντρέας Γεωργίου; Μήπως επειδή είναι γκέι; Εσείς τι λέτε;», αναφέρει το σχετικό σχόλιο -λεζάντα του δημοσιεύματος, με τον δημοσιογράφο να έχει μάλιστα ταγκάρει τον ηθοποιό.

«Και με κάνει και ταγκ… Δηλαδή σήμερα καίγεται η Ελλάδα και ο δημοσιογράφος αυτός αναρωτιέται αν είμαι γκέι!», έγραψε ο Αντρέας Γεωργίου σχολιάζοντας τη σχετική ανάρτηση.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις