Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παρουσίασε το τελευταίο The 2Night Show της σεζόν και υποδέχτηκε τη Δήμητρα Κατσαφάδου. Η γνωστή επιχειρηματίας και χημικός απαρίθμισε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν ξεκίνησε την εταιρία καλλυντικών της.

Η Δήμητρα Κατσαφάδου είχε προτάσεις για την πατέντα των καλλυντικών της: «Μου είχαν κάνει πρόταση να φύγω σε πολύ μεγάλη πολυεθνική στο εξωτερικό, στο Βέλγιο. Λέω όχι, θα βάλω την ελληνική ψυχή μαζί με το πάντρεμα των γνώσεων και θα κάνουμε θαύματα.

Η ελληνική ψυχή πάλλεται μέσα στις κρέμες και δεν συγκρίνεται με καμία άλλη χώρα για μένα και ήθελα να το αποδείξω για τα ελληνικά μυαλά», εξομολογήθηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Οι δυσκολίες δεν την πτόησαν, προσπάθησε και τα κατάφερε στο τέλος: «Όταν άνοιξα το μαγαζί ήμασταν μόνο εγώ και η Αθηνά μου, οι δυο μας. Τότε δεν είχα να την πληρώσω, είχα ένα τεφτέρι σαν τον Ζήκο. Πλέον έχουμε αισίως 50 μαγαζιά. Τώρα έχω 250 υπαλλήλους, το χαίρομαι. Τώρα η Αθηνά είναι επικεφαλής, διοικεί και έχει από κάτω της 100 άτομα», πρόσθεσε η Δήμητρα Κατσαφάδου.

Ενώ σχολίασε και τις διαρρήξεις που έχουν διαπραχθεί στην επιχείρησή της: «Μας έσπασαν 2-3 φορές το μαγαζί. Δεν έκλεψαν το ταμείο, δεν πήραν λεφτά. Πήραν τα προϊόντα και τα μεταπούλησαν. Δηλαδή είναι απίστευτο αυτό που έγινε. Αλλά χαλάλι τους», είπε στο The 2Night Show.

Δείτε το απόσπασμα:

Πηγή: ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις