ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ. Το 2o Φεστιβάλ Cocktail Πελοποννήσου θα πραγματοποιηθεί στις 5 Ιουλίου στις 9 μ.μ. στο Urbana gastroteka (Αγίου Αθανασίου 72 Μεγαλόπολη).

Στο Φεστιβάλ συμμετέχουν τα μπαρ Le jardin , Balsac , Ginger, Luna lounge, Tricky (Καλαμάτα), Yucatán, Abbey (Πάτρα), Λέσχη Σύμμετρον, Ministry (Σπάρτη), Olive green (Τρίπολη), Aquarella (Καρδαμύλη), 360 (Στούπα), The Grog (Μαραθούπολη Μεσσηνία), Αλλοτινό (Ναύπλιο), Mercy (Βυτινα).

Σύμφωνα με τους διοργανωτές «Η όλη διαδικασία στηρίζεται στον συνδυασμό της γαστρονομίας, του πολιτισμού και του τουρισμού. Πρόκειται για μια αμφίδρομη προσέγγιση αφού οι bartenders εκπροσωπώντας τα μπαρ από κάθε νόμο, θα συνδυάσουν και θα αναμίξουν, ελληνικά αποστάγματα με τοπικά προϊόντα εκφράζοντας την κουλτούρα κάθε περιοχής, αναδεικνύοντας έτσι την Πελοπόννησο μέσα από κάθε γουλιά, βάζοντας έτσι το μεγαλύτερο «νησί» στο επίκεντρο των παγκόσμιων τάσεων του cocktail !

Η γαστρονομική εμπειρία συμπληρώνεται με ένα street food menu ,εμπνευσμένο από τις μεγαλύτερες μητροπόλεις του κόσμου, το οποίο παντρεύεται αριστοτεχνικά με την ελληνική δημιουργική κουζίνα και τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν προϊόντα και πρώτες ύλες από τον τόπο μας».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις