ΣΠΑΡΤΗ. Την Κυριακή 30 Ιουνίου και ώρα 21:30 στο προαύλιο του Βυζαντινού παρεκκλησίου της Παναγίας στην Μαγούλα το Πολιτιστικό και Φιλανθρωπικό Σωματείο «Κοινωνία Μαγούλας - Άγιος Νίκανδρος» έχει την μεγάλη χαρά και τιμή να φιλοξενεί τον ζωντανό θρύλο της Κρητικής μουσικής, τον Ανωγειανό Βασίλη Σκουλά, σε μια μοναδική συναυλία αφιέρωμα στην Μεγαλόνησο Κρήτη.

Λόγω της αναμενόμενης αυξημένης προσέλευσης καθώς και της αυξημένης κυκλοφορίας οχημάτων θα λειτουργήσουν δύο δωρεάν φυλασσόμενα πάρκινγκ σε κοντινή απόσταση από τον χώρο της συναυλίας. Το ένα θα βρίσκεται απέναντι από το βενζινάδικο «Κοντογιάννος» λίγο πριν από την κεντρική πλατεία της Μαγούλας και το δεύτερο απέναντι από τον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου λίγο μετά από την είσοδο του Δημοτικού Σχολείου. Και στα δύο παρκινγκ θα υπάρχουν εθελοντές για την ενημέρωση των οδηγών και την τακτοποίηση των οχημάτων. Στον χώρο θα λειτουργεί υπαίθριο μπαρ με νερά, αναψυκτικά, παγωμένες μπύρες και σουβλάκια. Η είσοδος στον χώρο της συναυλίας θα επιτραπεί μετά τις 20:00.

Τον Βασίλη Σκουλά θα πλαισιώσει η χορευτική ομάδα Μαγούλας καθώς και του πολιτιστικού Συλλόγου Κροκεών. Σας περιμένουμε να απολαύσουμε όλοι μαζί μια βραδιά που θα μείνει αξέχαστη.

  • Κυριακή 30 Ιουνίου και Ώρα 21:30 στο προαύλιο του Βυζαντινού παρεκκλησίου της Παναγίας στη Μαγούλα.
  • Είσοδος 5€
  • Εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε στην είσοδο ή στα τηλέφωνα 693 741 5187 ή 694 240 1798
  • Πληροφορίες επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα του Σωματείου στο Facebook :
  • https://www.facebook.com/profile.php?id=100083278660582
Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις