Η Lionsgate αποκάλυψε την αποφασιστικότητα του πιο πιστού και καλύτερου φίλου του ανθρώπου στο πρώτο τρέιλερ για τον Άρθουρ τον Βασιλιά, με τον Μαρκ Γουόλμπεργκ και το αδέσποτο σκυλάκι. Βασισμένη στο βιβλίο του Mikael Lindnord Arthur: The Dog Who Crossed the Jungle to Find a Home, η ταινία απεικονίζει τον Wahlberg και την ομάδα του στον αγώνα περιπέτειας πολλών χιλιομέτρων μαζί με τον πιστό αδέσποτο σκύλο.

Το τρέιλερ κέρδισε τεράστια εκτίμηση και το κοινό έμεινε έκπληκτο από την αποφασιστικότητα του Άρθουρ στην ταινία που ήταν εμπνευσμένη από μια αληθινή ιστορία. Αλλάζοντας την οπτική του Michael Light του Mark Wahlberg, καθώς και των θεατών, αφού άντεξε το εξαντλητικό δεκαήμερο ταξίδι των 435 μιλίων, ο Arthur απέδειξε ότι δεν είναι τίποτα λιγότερο από θρύλος.

Το Loyal Pooch ενώνεται με τον Mark Wahlberg στο Arthur the King

Επιστρέφοντας στην καριέρα του ως ηθοποιός, ο Mark Wahlberg επέστρεψε με μια πολλά υποσχόμενη ταινία βασισμένη σε μια αληθινή ιστορία για έναν αδέσποτο σκύλο και το ταξίδι του μαζί με τους ανθρώπους φίλους του. Ερχόμενοι με τον Άρθουρ τον Βασιλιά του Lionsgate , τον Μάικλ Λάιτ του Γουόλμπεργκ και την ομάδα του ενώθηκαν από ένα αδέσποτο σκύλο σε έναν αγώνα περιπέτειας μιλίων.

Απεικονίζοντας την τελευταία ευκαιρία του Μάικλ να κερδίσει τη δόξα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα αγώνων περιπέτειας, η ταινία απεικονίζει πώς το ταξίδι της ομάδας του παίρνει μια ενδιαφέρουσα τροπή όταν βρίσκει τον Άρθουρ, τον τετράποδο σύντροφο, δίπλα τους. Καθώς η ιστορία προχωρά, το κοινό βρίσκει τον Άρθουρ να υπομένει το δύσκολο ταξίδι δέκα ημερών, 435 μιλίων, ακριβώς δίπλα στην ομάδα.

Αυτό το ταξίδι όχι μόνο αλλάζει τον Michael Light και την προοπτική της ομάδας του, αλλά φέρνει και δάκρυα στα μάτια του κοινού. Το πρώτο τρέιλερ του Άρθουρ του Βασιλιά ανοίγει βάζοντας ψηλά τον πήχη. Υποσχόμενη να είναι μια εκπληκτική ιστορία συντροφιάς ζώου-ανθρώπου, η ταινία απεικονίζει τον άρρηκτο δεσμό μεταξύ ενός ανθρώπου και του γούνινο φίλο του.

Ο Άρθουρ ο Βασιλιάς του Mark Wahlberg βασίζεται σε αληθινή ιστορία

Εκτός από την προφανή γεμάτη αγάπη και την καταπληκτική πλοκή, αυτό που κάνει τους ανθρώπους πιο γαντζωμένους στην ιστορία είναι η αυθεντικότητά της. Ενώ βασίζεται στα απομνημονεύματα του Mikael Lindnord Arthur: The Dog Who Crossed the Jungle to Find a Home , το βιβλίο είναι στην πραγματικότητα εμπνευσμένο από μια αληθινή ιστορία που τώρα προσαρμόζεται σε ταινία με τον Mark Wahlberg.

Η αληθινή ιστορία ακολουθεί τη ζωή ενός άνδρα και ενός αδέσποτου σκύλου που βρέθηκαν σε έναν αγώνα περιπέτειας στον Εκουαδόρ. Αυτή η εκπληκτική ιστορία ενέπνευσε αναμφίβολα τους Mark Wahlberg και Lionsgate να προχωρήσουν στο παραγωγή της ταινίας. Εκτός όμως από το αστέρι των Transformers , η ταινία έχει και άλλα ταλέντα υψηλού προφίλ, συμπεριλαμβανομένου του Simu Liu.

Ο Άρθουρ ο Βασιλιάς είναι μια ιστορία για τη νίκη, την πίστη και το πιο σημαντικό, τη φιλία. Η αξιοσημείωτη ταινία για το φαινομενικά αδύνατο ταξίδι του σκύλου μαζί με τους ανθρώπινους φίλους του είναι σίγουρα μοναδικό στο είδος του που θεωρείται ότι θα έχει αντίκτυπο στο box office μετά την κυκλοφορία του.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις