ΗΠΑ. Μια από τις πιο συγκινητικές ιστορίες πραγματικής αγάπης και καλοσύνης αποτελεί η ζωή ενός ζευγαριού στο Τέξας που δημιούργησε μια διαφορετική οικογένεια.

Ο 36χρονος James Armstrong έχει αναλάβει την φροντίδα από κοινού με την σύζυγό του, του πρώην άντρα της ο οποίος υπέστη βαριά εγκεφαλική βλάβη μετά από ένα φριχτό τροχαίο και ζουν όλοι μαζί.

Ο Τζέιμς παντρεύτηκε την σύζυγό του, Κρις το 2016, αλλά η σχέση τους συνοδεύτηκε από μια ασυνήθιστη δέσμευση.

Η 38χρονη Κρις είναι η νόμιμη κηδεμόνας του αγαπημένου της από το γυμνάσιο και πρώην συζύγου της, του 38χρονου Μπράντον, ο οποίος υπέστη σοβαρή εγκεφαλική βλάβη σε αυτοκινητιστικό ατύχημα δύο χρόνια μετά το γάμο τους το 2006.

Ως αποτέλεσμα, ο Μπράντον έμεινε με δραματικά μειωμένες πνευματικές και σωματικές ικανότητες και δεν ήταν σε θέση να φροντίσει τον εαυτό του. Μετά από χρόνια φροντίδας του Μπράντον ως σύζυγός του, η Κρις αποφάσισε ότι έπρεπε να προχωρήσει στη ζωή της, αλλά δεν ήθελε να τον εγκαταλείψει. Έτσι, τον χώρισε και στη συνέχεια κατέθεσε έγγραφα για να γίνει νόμιμη κηδεμόνας του.

Ο νέος σύζυγος φροντίζει από κοινού με την αγαπημένη του τον πρώην της

Όταν ο Τζέιμς γνώρισε την Κρις, ήξερε ότι ο Μπράντον θα ήταν μέρος της ζωής τους, αλλά ήταν περισσότερο από ευτυχής να τον καλωσορίσει στη ζωή του και να αναλάβει μαζί με τη σύζυγό του όλη την ευθύνη της φροντίδας του πρώην άντρα της.

«Δεν είναι μόνο η αγάπη για εκείνη, είναι και η αγάπη για τον Μπράντον», δήλωσε ο Τζέιμς στο CBS Mornings.

«Μας χρειάζεται. Χρειάζεται ανθρώπους που τον αγαπούν».

Μαζί το ζευγάρι κάνει τα πάντα με τον Μπράντον, από το να τον αλλάζει και να τον κάνει μπάνιο, μέχρι να τον ταΐζει και να τον πηγαίνει στα ιατρικά ραντεβού. Η Κρις και ο Τζέιμς είναι στο πλευρό του Μπράντον σε κάθε βήμα του.

«Νομίζω ότι η σωματική του βοήθεια προς τον Μπράντον είναι το ένα κομμάτι. Το γεγονός ότι τον αλλάζουμε μαζί, μπορώ να το κάνω μόνη μου, αλλά είναι πολύ, πολύ δύσκολο», παραδέχτηκε η Κρις.

Μια διαφορετική οικογένεια -Δώρο αγάπης

«Ο Τζέιμς με βοηθάει, αυτό είναι ένα τέτοιο δώρο αγάπης», πρόσθεσε.

Η ιδιόμορφη οικογένεια περιλαμβάνει επίσης τα παιδιά του Τζέιμς και της Κρις J, τα οποία λατρεύουν τον Μπράντον και τον αποκαλούν «θείο» τους.

Παρά τη ζωή που δημιούργησαν μαζί, ο Τζέιμς δήλωσε ότι θα τα εγκατέλειπε όλα σε μια στιγμή αν υπήρχε μια ευκαιρία για τον Μπράντον να αναρρώσει, αναφέρει το ρεπορτάζ της New York Post.

«Είπε ότι αν συμβεί κάποια θαυματουργή θεραπεία για τους ανθρώπους με εγκεφαλική βλάβη και ο Μπράντον μπορεί να θεραπευτεί, είπε ότι θα ήθελα να είσαι μαζί του, ήσουν μαζί του πρώτα», είπε η Κρις, αποκαλύπτοντας τα λόγια του νυν συζύγου της.

«Δεν νομίζω ότι αυτό θα συμβεί, αλλά μόνο το γεγονός ότι... είσαι ένας πολύ ιδιαίτερος άνθρωπος, πραγματικά είσαι», είπε στον Τζέιμς στη συνέντευξη στο αμερικανικό CBS Mornings.

Ο Τζέιμς υποστηρίζει ότι κάνει απλώς αυτό που θεωρεί σωστό. «Κάνω ό,τι μου λέει η καρδιά μου», είπε.

Η αγάπη του Τζέιμς για τον Μπράντον είναι τόσο βαθιά, που είπε ότι θα εξακολουθούσε να τον φροντίζει ακόμη και αν η Κρις δεν ήταν πλέον κοντά του για να το κάνει η ίδια. «Της είπα επίσης ότι αν της συμβεί κάτι ή πεθάνει θα παλέψω για την κηδεμονία του», δήλωσε ο Τζέιμς.

Ο Μπράντον πλέον ζει σε γηροκομείο, αλλά η Κρις και ο Τζέιμς τον επισκέπτονται τακτικά και τον φροντίζουν γιατί θα είναι για πάντα μέλος της οικογένειας.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις