ΚΟΣΜΟΣ. Μια γυναίκα κέρδισε στη λοταρία το μυθικό ποσό των 187 εκατομμυρίων δολαρίων και έκτοτε καταστράφηκε η ζωή της, γιατί η οικογένεια της έβαλε στο «μάτι» τα λεφτά και προσπάθησε να τα κλέψει.

Όλα ξεκίνησαν το 2012 όταν η Gillian Bayford κέρδισε στο EuroMillions, σύμφωνα με την New York Post. Τότε, η κατάσταση έμοιαζε ρόδινη, αφού πλήρωσε τα χρέη ύψους 887.079 δολαρίων που όφειλε ο πατέρας της και ο αδελφός της για μια σειρά αποτυχημένων επιχειρηματικών εγχειρημάτων.

Όμως, 15 μήνες μετά την νίκη στη λοταρία, ο σύζυγός της Adrian ζήτησε διαζύγιο, με τη δικαιολογία πως δεν μπορεί να διαχειριστεί τον απίστευτο πλούτο. Έκτοτε, άρχισε να δέχεται πιέσεις από την οικογένεια της για να τούς δώσει περισσότερα χρήματα.

Έτσι, αγόρασε διαμέρισμα 350.000 δολαρίων για τους γονείς που ζούσαν σε τροχόσπιτο και έδωσε 1 εκατομμύριο στον αδερφό της για να φτιάξει μια νέα επιχείρηση, ενώ συνολικά ξόδεψε 25 εκατομμύρια για λογαριασμό τους.

Εντούτοις, το «ευχαριστώ» ήταν ο αδερφός να κόψει κάθε επαφή μαζί της και να παντρευτεί κρυφά, ενώ ο πατέρας προσπάθησε να παραποιήσει στοιχεία για να πάρει την κυριότητα των χρημάτων της.

«Τους ξεχρέωσα και ζητούσαν κι άλλα, για να ζουν ως βασιλιάδες. Δεν ήθελαν να μιλάνε μαζί μου, εκτός αν το θέμα αφορούσε τα λεφτά», είπε η γυναίκα και σημείωσε ότι έκοψε κάθε επαφή με την οικογένεια της μετά τον θάνατο του πατέρα το 2021.

Παρά ταύτα, η μητέρα της εμφανίστηκε σε τηλεοπτικές εκπομπές και εξαπέλυσε κατηγορίες, αναφέροντας ότι η κόρη της «νοιάζεται τόσο για τα χρήματα», που τους έδωσε «μόνο μερικά εκατομμύρια, ενώ μπορούσε κι άλλα».

Πλέον, η Gillian Bayford προσπαθεί να κάνει μια νέα αρχή μαζί με τον νέο σύντροφο της, ενώ αποφεύγει κάθε επικοινωνία με την οικογένεια, η οποία ακόμα την κυνηγάει ζητώντας κάθε φορά λεφτά.

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις