ΕΛΛΑΔΑ. Στην Ιστορία, τη Φυσική και την Οικονομία εξετάζονται σήμερα οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων για τις Πανελλήνιες 2023.

Πρόκειται για τα τελευταία μαθήματα προσανατολισμού, κάτι που σημαίνει πως οι Πανελλήνιες 2023 ολοκληρώνονται σήμερα για τους περισσότερους μαθητές των Γενικών Λυκείων. Από το Σάββατο (17/6) έως τις 29 Ιουνίου οι υποψήφιοι θα εξετάζονται στα ειδικά μαθήματα με πρώτο τα Αγγλικά.

Το υπουργείο Παιδείας έδωσε στη δημοσιότητα τα θέματα που «έπεσαν» στα τρία μαθήματα στα οποία εξετάζονται σήμερα οι μαθητές, για τις Πανελλαδικές 2023:

  • Δείτε τα θέματα της Ιστορίας (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών) ΕΔΩ
  • Δείτε τα θέματα της Φυσικής (Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας) ΕΔΩ
  • Δείτε τα θέματα της Οικονομίας (Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) ΕΔΩ

Πανελλήνιες 2023: Το πρόγραμμα για τα ΕΠΑΛ

Οι υποψήφιοι των Επαγγελματικών Λυκείων στις Πανελλήνιες 2023 συνεχίζουν αύριο, Τρίτη, με την εξέταση των μαθημάτων: Ηλεκτρικές Μηχανές, Σύγχρονες Γεωργικές Επιχειρήσεις, Ναυσιπλοΐα ΙΙ και Ναυτικές Μηχανές.

Την Πέμπτη (15/6), οι μαθητές των ΕΠΑΛ θα εξεταστούν σε: Τεχνολογία Υλικών, Οικοδομική, Μηχανές Εσωτερικής Καύσης ΙΙ (ΜΕΚ ΙΙ) και Ψηφιακά Συστήματα. Η αυλαία των μαθημάτων ειδικότητας για τις Πανελλαδικές 2023 θα πέσει την Παρασκευή (16/6), με τα μαθήματα: Στοιχεία Ψύξης-Κλιματισμού, Κινητήρες Αεροσκαφών και Στοιχεία Σχεδιασμού Κεντρικών Θερμάνσεων.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις