ΣΠΑΡΤΗ. Το δημοσίευμα του Notospress ήταν ξεκάθαρο. Ο Διεθνής Σύνδεσμος Σπάρταθλον έχει «πετάξει» κυριολεκτικά της Σπάρτη έξω από τον θεσμό αν και φιλοξενείται και υποστηρίζεται επαρκώς. Αν δεν απαντούσε ο δημοτικός σύμβουλος Νικόλαος Τσούκλερης θα πιστεύαμε ότι ή εμείς βρισκόμαστε σε άλλη πόλη ή ότι απευθυνόμαστε σε μη Σπαρτιάτες. Ευχαριστούμε τον δημοτικό σύμβουλο κ. Τσούκλερη για την παρέμβασή του. Μας υπενθυμίζει ότι προ καιρού, το 2022 είχε θέσει ακριβώς τα ίδια ερωτήματα στο Δημοτικό Συμβούλιο Σπάρτης αλλά όπως το 2023 αποδεικνύει χωρίς αποτέλεσμα.

Ο Νίκος Τσούκλερης, Πολιτικός Μηχανικός και ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος γράφει:

«Προς το Notospress. Θα ήθελα να σας συγχαρώ για το άρθρο, στις 9.9.2023 για το Σπάρταθλον, υπό τον τίτλο: «Σπάρταθλον: Σκάνδαλο η εξαίρεση του Δήμου Σπάρτης από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης!». Τα τελευταία χρόνια παρατηρούμε με απορία, θλίψη και αγανάκτηση, την υποβάθμιση της πόλης μας, στον πλέον ιστορικό και σημαντικό διεθνή θεσμό της. Είναι να απορεί κανείς με την προκλητική απουσία του ονόματος του Δ. Σπάρτης από όλες τις αναφορές του Διεθνούς Συνδέσμου «Σπάρταθλον» (διοργανωτή του αγώνα), παρά το γεγονός ότι το τελευταίο τμήμα της διαδρομής, δηλ. ο τερματισμός, είναι αρμοδιότητα του Δήμου μας. Από τη δική μου πλευρά, είχα αναδείξει το θέμα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 8/6/2022, καλώντας τις αρμόδιες αρχές να πάρουν πρωτοβουλίες για την αποκατάσταση της θέσης της πόλης μας στις επίσημες ανακοινώσεις (σας επισυνάπτω το σχετικό απόσπασμα)».

Δεν παρουσιάζουμε το άκρως ενδιαφέρον video με την παρέμβαση του Ν Τσούκλερη στο δημοτικό συμβούλιο Σπάρτης λόγω των περιορισμών της προεκλογικής περιόδου. Μπορείτε να το αναζητήσετε στο site του δήμου Σπάρτης (συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 8/6/2022)

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις