ΑΡΓΟΛΙΔΑ. Συνελήφθη, στις 4.1.2024 το πρωί, στο Ναύπλιο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, ανήλικη ημεδαπή, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.

ΚΟΡΙΝΘΙΑ. Συνελήφθη, στις 4.1.2024 το απόγευμα, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, 19χρονος αλλοδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του κ. 2ου Ανακριτικού Τμήματος Ανηλίκων του Πρωτοδικείου Αθηνών, για ληστεία κατά συναυτουργία.

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Βέλου-Βόχας Κορινθίας, μία περίπτωση κλοπής σε κατάστημα, που έγινε την 7.6.2023 σε τοπική κοινότητα του δήμου Βέλου-Βόχας Κορινθίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 30χρονου ημεδαπού, για κλοπή.

ΜΕΣΣΗΝΙΑ. Συνελήφθη, στις 4.1.2024 το πρωί, στη Μεσσήνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 32χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε οικία του, βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις